Tgrt Haber

Yavaş: Lüks arabaları sattık, 1 şoför 1 korumayla geziyorum

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: TGRT Haber, Anadolu Ajansı
07 Şubat 2024 21:20 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 21:28
,seçim,Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde girişimcilerle buluştu. Herkese eşit bir şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirten yavaş, gerçekleştirdiği projeleri anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayici ve girişimcilerle buluştu. Herkese eşit şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyleyen Yavaş, "Farklı bir belediyecilik yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

“1 ŞOFÖR, 1 KORUMAYLA GEZİYORUM”

Yavaş, “Hiçbir zaman kendimizi öne çıkaran, belediyenin parasıyla reklam yapan bir duruma sokmadık. Geldiğimizde lüks arabaların hepsini sattık. Beş yıldır bir minibüs, bir şoför ve bir korumayla halkın içerisinde geziyorum.” dedi.

Yavaş: Lüks arabaları sattık, 1 şoför 1 korumayla geziyorum - 1. Resim

Yavaş, çılgın projeler peşinde koşmak yerine temel hizmetleri yerine getirmeye çalıştığını ifade etti. Yavaş, eski dönemlerde ASKİ'den elde edilen gelirin çılgın projelere aktarıldığını öne sürerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İki saat evinizde su kesilse nasıl tedirgin olursunuz. Polatlı'da 25-30 yıldır kötü bir su var. Suyunu şu anda by-pass yaparak veriyoruz. Polatlı'ya şu anda 10. kilometreye kadar su gitti. Polatlı'nın suyu mu, çılgın projeler mi acil? 232 köyde kanalizasyon yoktu, 131'ini yaptık. Susuz birçok noktaya müdahale ettik. Sizce hangisi acil? Belediye başkan adaylarına da diyorum 'Çılgın projeleri bir bırakın, önce bir kendi işinizi yapın'. Yollarımız sağlam olsun, susuz, kanalizasyonsuz köyümüz kalmasın. Önce bunları yapalım, sonra da çılgın projeleri danışarak yapmak lazım."

“AYIRT ETMİYORUZ”

Mansur Yavaş, hiç kimseyi ayırmadan, eşit şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, "Sosyal medyadan, televizyonlardan bir sürü haber yapıldı ve her haberin ardından müfettişler de geldi. Ama çok şükür bugüne kadar bir tek personelim savcılığa gitmedi. O müfettişlerin raporları da bu iftiraları atanların suratına çarpılmak için elimizde hazır olarak duruyor. Alnımızın akıyla, hiçbir Allah'ın kulunu mahcup etmeden, bize güvenen sizlerin karşısına tekrar çıkıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...