Tgrt Haber
16 Kasım 2023 09:42 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 09:42

Adım adım ilk maça: Manchester United'da Altay Bayındır kaleyi 4 karşılaşmada koruyacak 

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan milli kaleci Altay Bayındır, henüz forma giyme şansı bulamadı. Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na katılacağı iddia edilirken Bayındır'ın 4 maçta kaleye geçmesi bekleniyor. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Adım adım ilk maça: Manchester United'da Altay Bayındır kaleyi 4 karşılaşmada koruyacak 
Manchester United,,maç,futbol

Manchester United'a geçtiğimiz yaz transfer döneminde imza atan Altay Bayındır il maçına çıkmak için gün sayıyor. Geride kalan süreçte henüz forma şansı bulamayan genç file bekçisine forma şansı doğdu. 

Andre Onana'nın sallantılı performansının olduğu dönemde bile teknik direktör ten Hag, milli kaleciyi denemedi. Son yaşanan Afrika Uluslar Kupası gelişmesi ile birlikte Altay Bayındır'a forma yolu göründü.

4 MAÇTA FORMA GİYECEK 

İngiliz basınında yer alan habere göre, Afrika Uluslar Kupası'na gidip gitmemek arasında ikilem yaşayan Andre Onana'nın son olarak milli takımı ile maça çıkmaya karar verdiği iddia edildi. 

Bu gelişmenin ardından Altay Bayındır ligde oynanacak Tottenham, Wolverhampton, West Ham United ve Aston Villa maçlarında kaleyi devralabilir.

Afrika Uluslar Kupası, 13 Ocak - 11 Şubat 2024 tarihleri arasında oynanacak ve turnuva Fildişi Sahili'nde düzenlenecek. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...