Tgrt Haber
15 Ağustos 2021 12:46

Beşiktaş Token satışa çıktı mı? Beşiktaş Token kaç TL?

Fenerbahçe Token son günlerde gündemi meşgul ederken akıllara ''Beşiktaş Token ne zaman gelecek? Beşiktaş Token kaç paraya satılacak?'' soruları gelmeye başladı. İşte Beşiktaş Token hakkında merak ettikleriniz.

Beşiktaş Token satışa çıktı mı? Beşiktaş Token kaç TL?
beşiktaş token,beşiktaş

Galatasaray Token ve Fenerbahçe Token satışa sunulmasının ardından gündeme ''Beşiktaş Token satışa çıktı mı?'' sorularını getirdi. Taraftar Tokeni olarak bilinen coin dünyasına yakında dahil olması beklenen Beşiktaş Token pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Beşiktaş Token ne zaman çıkacak? Beşiktaş Token fiyatı ne olacak? Beşiktaş Token nasıl alınır?  

BEŞİKTAŞ TOKEN NE ZAMAN ÇIKIYOR? 

Son günlerde taraftar token futbolseverlerin gündemini meşgul ediyor. Geçtiğimi günlerde Galatasaray Fan Token ardından Fenerbahçe Token satışa sunuldu. Taraftarların belirli ayrıcalıklara sahip olmak için heyecanla beklediği Beşiktaş Token hakkında gelişmeler sürüyor. Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar 'Beşiktaş Token' projesinin müjdesini verdi. Beşiktaş Spor Kulübü, Beşiktaş Token için Kointra ile anlaştı. Anlaşmaya göre piyasaya sunulacak olan Beşiktaş Token’ın toplam değeri 600 milyon TL olduğu öğrenildi. 

Dünyada Barcelona, Juventus, Paris Saint German, Manchester City giib devlerin yanında Türkiye’nin büyük kulüpleri de token konusunda harekete geçti. Beşiktaş Token sözleşme gereği ilk etapta bir kısmı satışı sunulacak şekilde piyasaya sunulacak. İlk olarak 200.000.1903 adetle sınırlı olacak Beşiktaş Token zamanla 600 milyonluk token satışı gerçekleştirecek. 

Beşiktaş yönetimi token dünyasında yerini almak için çalışmalara devam ediyor. Paribu ile anlaşan Fenerbahçe’nin ardından Beşiktaş Kointra  ile anlaşmaya varacağı söylentiler arasında. Anlaşma sağlanması halinde Beşiktaş Token önümüzdeki günlerde duyurulacak.  

Beşiktaş Token satışa çıktı mı? Beşiktaş Token kaç TL?

BEŞİKTAŞ TOKEN FİYATI NE OLACAK?  

Taraftar Token sayesinde kulüpler büyük gelirler elde ediyor. Fenerbahçe Token sayesinde Fenerbahçe 436 milyon TL gelir elde etti. Beşiktaş Token fiyatı konusunda henüz bir fiyat belirtilmedi. Ancak Beşiktaş Token üzerinden bir sezonda 600 milyon liralık gelir elde edilmesi bekleniyor.  

TARAFTAR TOKEN NE İŞE YARIYOR?  

Taraftar Token büyük ilgi görürken futbolseverler Taraftar Token sahibi olmanın ayrıcalıklarını merak ediyor. Beşiktaş Token satışa sunulacağı tarihi heyecanla bekleyen siyah beyazlı taraftarlar sahip olacakları ayrıcalıkların diğer taraftar tokenlar ile benzerlik göstereceğini tahmin ediyor. Buna göre;  

  • Token sahipleri kulübün geleceği hakkında kararlarda söz sahibi olabilecek, 
  • Taraftar Token alanlar marş seçimi yapabilecek, 
  • Forma tasarımından fikirlerini sunabilecek, 
  • Tesislerdeki bölümlerin adlarına karar verebilecek. 
  • Takım sporcularıyla, teknik heyetiyle ve yöneticileriyle tanışma imkânı tanıyacak, 
  • Özel kurgulanmış stat ve tesis turlarına katılma olanağı sağlayacak. 

Beşiktaş Token ile ilgili merak edilen soruları cevapladık. Siz de Beşiktaş Token hakkında sorularını ve görüşlerinizi yorumlara yazabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...