Tgrt Haber
23 Şubat 2023 03:58 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 04:00

Kocaelispor ile Sakaryaspor arasındaki depremzedelere yardım maçında kavga çıktı!

Kocaelispor ile ezeli rakibi Sakaryaspor arasında, tüm gelirinin depremzedelere bağışlanmak üzere oynanacak hazırlık maçında taraftarlar birbirine girdi. Sahaya atlayıp Kocaelispor tribününe Sakaryaspor atkısı açınca ortalık karıştı. Tribünde 2 taraftarın tartışmayla başlayan olay, bir süre sonra arbedeye dönüştü. Çevik kuvvet ekipleri tribüne giderek müdahalede bulundu.

Kocaelispor ile Sakaryaspor arasındaki depremzedelere yardım maçında kavga çıktı!
deprem,depremzede,maç,yardım

Kocaelispor ile Sakaryapor arasında bu akşam oynanan hazırlık maçının ilk yarısında Sakaryaspor tribününde gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle arbede kısa süre sonra sonlandı.

HOLİGANLAR YİNE RAHAT DURAMADI!

Kocaelispor - Sakaryaspor maçının ilk yarısında Sakaryaspor tribününde gerginlik yaşandı. Tribünde 2 taraftarın tartışmayla başlayan olay, bir süre sonra arbedeye dönüştü. Çevik kuvvet ekipleri tribüne giderek müdahalede bulundu. Bu kez taraftarlar ile çevik kuvvet arasında tartışma yaşandı. Birkaç kişi polis ekipleri tarafından tribünden alınıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Kısa süren gerginlik daha sonra normale döndü. 

SAKARYASPOR ATKISI AÇTI

Sakaryaspor tribününden sahaya giren bir taraftar, Kocaelispor taraftarına doğru koşmaya başladı. Sakaryaspor atkısını Kocaeli seyircisine gösteren taraftar daha sonra güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Daha sonra gerginlik her iki takım tribünlerine de taşmaya başladı. Atkı gösteren Sakaryasporlu'yu kovalamak için Kocaelispor taraftarları da sahaya indi. Yaşanan olaylar adeta dostluk maçının önüne geçerken güvenlik güçleri de zor anlar yaşadı. Çok sayıda taraftar gözaltına alındı.

"MARMARA DERBİSİ"NDE 17.500 BİLET SATILDI

Geliri depremzedelere bağışlanmak üzere Marmara derbisi olarak adlandırılan mücadelede iki ezeli rakip Kocaelispor ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Toplam 17 bin 500 biletli seyircinin izlediği maç, konuk ekip Sakaryaspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sakaryaspor, 18. dakikada Kabongo Kasongo’nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti, 90. dakikada ise İbrahim Has'ın golüyle skor 2-0'a gelirken, karşılaşma da bu skorla tamamlandı.

 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...