Tgrt Haber
09 Mart 2024 15:12 - Güncelleme : 09 Mart 2024 15:24

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira gelişmesi

Galatasaray'da Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor maçında kadro dışı kalan Sergio Oliveira ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira gelişmesi

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Sarı Kırmızı takım, maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman ile başladı. 

Galatasaray'da kadro dışı kararı alınan Portekizli yıldız isim Sergio Oliveira, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. Oliveira, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un yer aldığı kazanan takımda görev aldı.

Okan Buruk, Sergio için ne demişti?

31 yaşındaki deneyimli futbolcu, Okan Buruk ile tartışması nedeniyle Beşiktaş derbisinin kadrosunda da yer almamıştı. Teknik Direktörü Buruk, Beşiktaş derbisi sonrası Oliveira'nın kadro dışı kalıp kalmadığı yönünde gelen bir soruya, "Kalan 10 maçta performansa bağlı. Bugün için kadroda düşünmedim. Bundan sonraki maçlar için kadrodaki her futbolcu oynama potansiyeline sahip. Performanslarına, aidiyetlerine ve katkılarına bakıp karar vereceğiz. Bugün için kadroya almadım. Bundan sonraki maçlarda bakacağım." diye konuşmuştu.

Sergio Oliveira kimdir?

2022/23 sezonunun başında Porto'dan Galatasaray'a transfer olan Portekizli futbolcu, sarı kırmızılı forma ile toplamda çıktığı 57 maçta 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. 

Bu sezonki performansı

Sarı kırmızı takımda bu sezon 23 maçta süre alan 31 yaşındaki Portekizli yıldız Oliveira, 2 gol attı ve 2 asist katkısı sundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet 10 Mart 2024 17:08

Olsa ne olur olmasa ne olur. En iyisi olmaması

Sonraki Haber Yükleniyor...