Tgrt Haber

Kolombiyalı forvetin menajeri açıkladı! İşte Galatasaray'ın teklifi

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2024 21:36 - Güncelleme : 23 Mart 2024 22:05
Kolombiyalı forvetin menajeri açıkladı! İşte Galatasaray'ın teklifi

Galatasaray, transferde golcü takviyesi için rotasını Kolombiya'ya çevirdi. Fluminense forması giyen 25 yaşındaki golcü Jhon Arias'in menajeri sarı kırmızılı takımın teklif yaptığını açıkladı.

Galatasaray'ın, Brezilya ekibi Fluminense'de forma giyen Kolombiyalı kanat oyuncusu Jhon Arias'ı transfer etmek istediği biliniyor. Sarı-kırmızılıların, Arias için Fluminense'ye 4 milyon Euro bonservis bedeli önermeye hazır olduğu iddia ediliyor.

Arias'ın menajeri Alex Viveros, AS gazetesine yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Sevilla'nın oyuncu için teklifte bulunduğunu doğruladı.

Kolombiyalı forvetin menajeri açıkladı! İşte Galatasaray'ın teklifi - 1. Resim

Arias'ın menajeri Alex Viveros, AS gazetesine yaptığı açıklama şu şekilde:

"Zenit'ten teklif oldu ancak Arias gitmek istemedi" diyen menajer, "Jhon ayrılmak isteseydi kulüp başkanı kalmak için onu ikna etmek zorundaydı. Galatasaray ve Sevilla teklif yaptı. Fransa ve İtalya'dan da oyuncuya ilgi var." şeklinde konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...