Tgrt Haber
19 Aralık 2023 21:29 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 06:43

Süper Lig'de bu da oldu! İstanbulspor başkanı takımı sahadan çekti 

Son dakika haberi: Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Maçının 73. dakikasında Onuachu'nun attığı gol sonrası İstanbulspor başkanı sahaya girerek oyuncuları kenara çekti. Tüm çabalara rağmen ikna olmayan başkan, takım kaptanı Mehmet Yeşil'e talimatı verdi. Yeşil karşılaşmanın hakemlerinin yanına giderek ellerini sıktı ve son kararı bildirdi.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
,Trabzonspor,Süper Lig,,

Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası hakem Halil Umut Meler’e Faruk Koca'nın saldırılmasının üzerinden henüz 10 gün bile geçmeden Süper Lig yeni bir skandalla daha çalkalandı. Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahalarda ender görülen bir bir olaya şahitlik edildi. 

İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını 73. dakikada sahadan çekme kararı aldı. Saha kenarına gelen kulüp başkanı Sarıalioğlu ve yönetimi hakemlerden maçın durdurulmasını isteyerek oyuncularını kenara çağırdı.  

BAŞKAN İKNA EDİLEMEDİ!

Tecrübeli futbolcu Simon Deli olmak üzere bazı oyuncular sahada kaldı.  Simon Deli, Sarıalioğlu ile konuşarak takımı sahada kalması için ikna etmeye çalıştı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da saha kenarına inerek İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu'nu kararından vaz geçirmeye çalıştı. 

TARAFTARDAN KARARA DESTEK 

İstanbulspor'da sahada kalan diğer oyuncular da başkanın talimatı sonrası soyunma odasının yolunu tuttu. İstanbulsporlu taraftarlar, oyuncular sahadan ayrılırken alkışla destek oldu. 

Süper Lig'de bu da oldu! İstanbulspor başkanı takımı sahadan çekti 

MAÇ TATİL EDİLDİ 

Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu kimseyi dinlemedi ve kararının arkasında durdu. Futbolcular da sahaya çıkmayınca maç tatil edildi. Talimatlar gereği İstanbulspor'un hükmen 0-3 yenilmesi bekleniyor. 

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1737189932148416793

"BEDELİ NE OLURSA OLSUN"

İstanbulspor Asbaşkanı Ömer Saral, Trabzonspor karşısında takımın sahadan çekilmesinin ardından, "Bedeli her ne olursa olsun" şeklinde bir paylaşım yaptı.

NE YAŞANDI?

Trabzonspor 11. dakikda Trezeguet ile öne geçti. Ev sahibi takım 39'da Muammer Sarıkaya ile cevap verdi. Trabzonspor, 68. dakikada Onuachu'nun golüyle öne geçti.

Uzun süre VAR'da incelenen pozisyonun ardından gol kararı çıktı. İstanbulspor yönetimi ise gol öncesi faul olduğunu düşündüğü için takımı geri çekme kararı verdi.

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor... 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...