Tgrt Haber
25 Ocak 2023 17:09 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 17:23

TSYD'den gazetecileri hedef gösteren Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik'e kınama mesajı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik'in bazı gazetecileri hedef gösteren açıklamaları nedeniyle kınama mesajı yayımladı. Hedefteki gazeteciler de Bilecik'in sözlerine tepki gösterip, başlarına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun kendisi olacağını bildirdi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
TSYD'den gazetecileri hedef gösteren Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik'e kınama mesajı
Fenerbahçe,Erol Bilecik

Fenerbahçe aleyhindeki yorumları sebebiyle bazı gazetecileri açık açık hedef gösteren Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik'e tepki yağıyor. Haddini aşarak 4 gazeteciyi adeta tehdit eden Erol Bilecik'e, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden kınama geldi.

"GAZETECİLERİ HEDEF GÖSTERMEK KİMSENİN HAKKI DEĞİL"

TSYD tarafından yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, Fenerbahçe TV'de yaptığı açıklamada spor yazarı üyelerimiz Gökhan Dinç, Haluk Yürekli, Nevzat Dindar ve Ali Naci Küçük'ü hedef göstermiştir. Gazeteci yorum yapabilir, eleştiride bulunabilir. Bunlar mesleğin gereğidir. Sırf sizin istediğiniz gibi konuşmadıkları için gazetecileri hedef göstermek kimsenin hakkı değildir. Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik'e ortamı daha da germeme adına bir spor yöneticisine yakışır şekilde konuşması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, kendisini şiddetle kınıyoruz" ifadelerine yer verildi.

'BAŞIMIZA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU BİLECİK'

Erol Bilecik'in tehditkar açıklamalarına hedef gösterilen gazetecilerden de tepki geldi. Söz konusu isimlerden Gökhan Dinç, sokakta başına bir şeyin gelmesi halinde sorumlusunun Bilecik olacağını söyledi.

Bir diğer ismi geçen Nevzat Dindar da "Gazetecileri hedef gösteriyorsunuz. Başımıza bir şey gelse hesabını kim verecek?" diye konuştu. Haluk Yürekli ise "Erol Bilecik'in söyledikleri satın alınamadığımızın göstergesidir! Başarısızlıkları örtmek için hep bir düşman yarattınız" dedi.

TSYD'den gazetecileri hedef gösteren Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik'e kınama mesajı

EROL BİLECİK NE DEMİŞTİ?

4 gazeteciyi isim vererek hedef alan Erol Bilecik, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Baktığımız zaman Gökhan Dinç, Haluk Yürekli, Nevzat Dindar, Ali Naci Küçük.. Bu isimlerin kendilerine biraz daha çekidüzen vermelerinde bence fayda var. Herkes bu isimleri fazlasıyla biliyorlar. Bu anlamda siz görevinizi daha dürüst, daha vicdanlı, yani akşam yatarken rahat ve vicdanlı şekilde uyumanız ve sabah da bu şekilde uyanmanız gerekir diye düşünüyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...