Tgrt Haber
10 Ocak 2022 17:11

İsrail İHA avcısı silahlı drone üretti

İsrail silahsız hava araçlarını avlayan silahlı drone üretti. Testleri tamamlanan drone, şu ana kadar herhangi bir operasyonda kullanılmadı.

İsrail İHA avcısı silahlı drone üretti
Drone,Silah

İsrailli silah üreticisi Smart Shooter şirketi, askeri teknoloji alanında çığır açacak bir drone üretti. Silahsız hava araçlarını (İHA) avlama kabiliyetine sahip olan yeni drone sistemi SMASH Dragon, keskin nişancı silahlarla donatıldı. Piyasaya sürülen drone, uçarken statik ve hareketli hedefleri vurmayı amaçlıyor. 

SMASH teknolojisini içeren SMASH Dragon, çeşitli insansız hava araçlarına ve diğer insansız hava platformlarına monte edilebilen gelişmiş bir robotik silah içeriyor. Uzaktan çalıştırılan hafif sistem, uzun görev dayanıklılığına sahip. Ayrıca uçarken hedefleri vurmasını sağlayan bir stabilizasyon konseptini entegre ediyor. Gelişmiş bilgisayar görme yeteneklerine sahip  drone, çeşitli saldırı ve keskin nişancı tüfekleri ve diğer mühimmatlarla kullanılıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...