Tgrt Haber
BIST
10006.12
%0.91
(90.50)
Dolar
32.378
%-0.2
(-₺0.06)
Euro
34.7569
%0.03
(₺0.01)
Sterlin
40.6108
%0.08
(₺0.03)
Altın
2474.949
%-0.64
(-₺15.84)
Bitcoin
$62534
%-1.93
Ethereum
$3184.5
%-3.94
AVAX
33.25
%-5.14
 - Lastikleri patlasa dahi durmayacak
2 saat 48 dakika önce

Zırhlı Togg heyecanlandırdı! Lastikleri patlasa dahi durmayacak

Türkiye'nin otomobili Togg, silahlı tehditlere karşı BR4 seviyesi zırh işlemi gördü.
 - Açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu
3 saat 50 dakika önce

Açlık sınırı ilk kez asgari ücreti geride bıraktı

Türk-İş nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasını yayımladı. Buna göre, nisan ayında açlık sınırı bu yıl ilk kez asgari ücreti geçti.
Ekonomi - Ekonomi
4 saat 30 dakika önce

Sadakataşı Gazze’ye acil yardım ulaştırmayı sürdürüyor

İsrail’in soykırım gerçekleştirdiği Gazze’ye Sadakataşı Derneği yardım ulaştırmaya devam ediyor. Dernek bölgede bulunan gönüllü ekipleri aracılığıyla Gazze halkına un, ekmek, sıcak yemek, gıda ve su dağıtımları gerçekleştirdi.
 - TCMB Başkanı Karahan'dan kritik mesaj
5 saat 1 dakika önce

Son dakika! TCMB Başkanı Karahan'dan kritik mesaj

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Fatih Karahan, Merkez Bankası 92. hesap dönemi olağan genel kurul toplantısında konuştu. Karahan önemli mesajlar verdiği açıklamasında "İç talepte dengelenme ile sağlıklı dezenflasyon sürecine gireceğiz" dedi.
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 13 dakika önce

Bakan Şimşek "Türkiye olumlu etkilendi" diyerek açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dış ticaret rakamlarını değerlendirdi. Bakan Şimşek "Verimliliği artıracak yapısal reformlarla küresel ticaretteki yerimizi daha da güçlendireceğiz" dedi.
Ekonomi - Ekonomi
6 saat 45 dakika önce

İsviçre merkezli şirket yeniden Türkiye pazarında! GF Machining Solutions, Türkiye’de büyümeye odaklanıyor

Takım ve kalıp imalat endüstrisi ve hassas parça üreticileri için dünyanın önde gelen makine, Otomasyon çözümleri ve hizmetleri sağlayıcısı olan İsviçre merkezli GF Machining Solutions (GFMS), Türkiye’deki operasyonlarını genişletmeye ve yerel pazarda büyümeye hazırlanıyor. Havacılık, otomotiv, tıp, enerji, bilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) ve elektronik endüstrileri gibi çeşitli sektörlerde teknik çözüm ve hizmetler sunan GFMS, yeni dönemde Türkiye’deki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor.
 - Uzman isim yeni seviyeyi verdi
6 saat 48 dakika önce

Altın alacaklara uyarı! Uzman isim 'Sabırlı olun' dedi, yeni seviyeyi verdi

Altında yurt içi ve yurt dışı piyasalarda FED’in parasal duruşuna bağlı olarak geri çekilmeler gözlendi. Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, altın fiyatlarındaki hareketliliğin ardından beklediği seviyeleri açıkladı.
 - Taahhütlü aboneliğiniz varsa dikkat!
7 saat 5 dakika önce

Taahhütlü aboneliğiniz varsa dikkat! Tüketici Konfederasyonu'ndan cayma bedeli açıklaması

TÜKONFED Başkan Vekili İbrahim Güllü, "taahhütlü aboneliklerin" süresinin 1 yıldan uzun olduğu durumlarda cayma bedeli yansıtılamayacağına, abonelik sözleşmesinin sonlandırılması halinde sağlayıcının sunmadığı hizmet için ücret talep edemeyeceğine dikkat çekti.
 - Bakan Bolat rakamlarla açıkladı
7 saat 40 dakika önce

Dış ticaret açığında 9 yıllık bilanço! Bakan Bolat rakamlarla açıkladı

Türkiye'nin dış ticaret açığında olumlu gelişmeler yaşanırken Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan konuya dair önemli açıklamalar geldi. Bolat, "Son 9 ayda dış ticaret açığımızda 122 milyar dolardan 92 milyar dolara gerilemeyi başardık" dedi.
Ekonomi - Ekonomi
8 saat 14 dakika önce

Başvuru şartları açıklandı! Kamuya 38 bin 625 personel alımı

23 kamu kurumunun 38.625 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lisans, ön lisans, ortaöğretim mezunlarından personel alımı yapacak olan kurumlar başvuru şartlarını açıkladı.
Ekonomi - Ekonomi
8 saat 15 dakika önce

Türkiye'nin petrol ve motorin karnesi belli oldu! İşte en çok alım yapılan ülkeler

Türkiye'nin enerji ithalatına yönelik veriler belli oldu. Petrol ve petrol ürünleri ithalatı, şubatta geçen senenin aynı ayına göre yüzde 11 arttı. Motorin türleri ithalatı yüzde 6,8 yükseldi.
 - Vatandaşın yüzünü güldürecek
8 saat 31 dakika önce

Fahiş fiyat ve zamlara son! Vatandaşın yüzünü güldürecek

Resmi gazetede yayınlanan tavuk ve simit fiyatlarındaki düzenleme kararına ilişkin Tüketici Başvuru Merkezi Başkan vekili İbrahim Güllü, tgrthaber.com'a özel açıklamalarda bulundu. Güllü, Ticaret Bakanlığının fahiş fiyatların önüne geçecek kararı sonrası raflara yansıyacak indirimler ve sınırlandırma hakkında konuştu.
Ekonomi - Ekonomi
8 saat 43 dakika önce

Bir şirket daha halka arz oluyor, işte hisse bedeli

Türkiye’nin önemli kuruluşlarından Lila Kâğıt, Ak Yatırım liderliğinde halka arz oluyor. Firmanın talep toplama tarihleri belli olurken halka arz fiyat aralığı da açıklandı.
 - 3 ayda 9 milyon turist
9 saat 2 dakika önce

Bakan Ersoy rakamları açıkladı: 3 ayda 9 milyon turist

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'de 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin turizm verileri açıklandı. En çok ziyaretçi İran, Almanya ve Rusya'dan geldi.
 - Dış ticarette makas daralıyor
9 saat 24 dakika önce

Son dakika! Dış ticarette makas daralıyor, ilk çeyrekte hızlı geriledi

Son dakika! Türkiye İstatistik Kurumu Türkiye'nin dış ticaret verilerini açıkladı. Buna göre, ihracat yüzde 4,1, ithalat yüzde 6,3 azaldı.
 - TİSK milyonların sorusunu cevapladı
9 saat 38 dakika önce

Türkiye evden çalışmaya hazır mı? TİSK milyonların sorusunu cevapladı

Pandemi dönemi sonrası iş hayatında en çok tartışılan konulardan biri evden çalışma oldu. Bazı şirketler tamamen uzaktan çalışmaya geçerken bazıları faaliyetlerine hibrit devam etti. “Türkiye uzaktan çalışmaya uygun mu?” sorusuna cevap TİSK’ten geldi.
Ekonomi - Ekonomi
10 saat 4 dakika önce

Hazine Bakanlığı'ndan enflasyon düzeltmesinde yeni karar!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığınca hazırlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, mükellefler birinci vergilendirme dönemi olan Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapmayacak.
Ekonomi - Ekonomi
10 saat 14 dakika önce

Bakan Şimşek'ten Riyad'ta yoğun diplomasi trafiği!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’ta yoğun görüşmeler gerçekleştirdikten sonra yurda döndü.
Ekonomi - Ekonomi
10 saat 21 dakika önce

Lila Kağıt ve Koton, Halka Arz Ediliyor

Lila Kağıt ve Koton, Halka Arz Ediliyor
 - Simit ve tavuk fiyatına Bakanlık freni
11 saat 7 dakika önce

Son dakika! Simit ve tavuk fiyatında yeni karar: Ticaret Bakanlığı resmen duyurdu

Son dakika haberi... Simit fiyat tarifelerinde Ticaret Bakanlığın görüşünün alınması zorunlu hale getirildi. Bakanlık olumsuz görüş verirse, yeni tarife talebi gerekçeleriyle birlikte Bakanlığın tekrar görüşü alındıktan sonra yürürlüğe girecek. Ayrıca tavuk eti ihracatına da kısıtlama geldi.
Sona Git