Tgrt Haber
16 May 2022 06:56 - Güncelleme : 16 May 2022 07:03

15 yaşındaki çocuk babasını silahla öldürdü

Malatya’da 15 yaşındaki çocuk tartıştığı babasını 2 el başından vurarak öldürdü. Baba olay yerinde hayatını kaybederken katil evlat ise polis ekiplerine teslim oldu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 yaşındaki çocuk babasını silahla öldürdü

Malatya’nın Yeşilyurt mahallesinde meydana gelen olayda 3 katlı bir apartmanda ailesiyle birlikte yaşayan Mehmet Ş. (43) ile oğlu Ö.Ş. (15) arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından babasına ait olduğu ileri sürülen tabancayla Ö.Ş., Mehmet Ş.’nin baş kısmana 2 el ateş etti.

KATİL EVLAT TESLİM OLDU

Başına isabet alan Mehmet Ş. kanlar içerisinde yere yığılırken, aile bireylerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Ö.Ş.’nin, kullandığı suç aleti ile birlikte polise teslim olduğu olayda, Mehmet Ş.’nin cenazesi cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

15 yaşındaki çocuk babasını silahla öldürdü

15 yaşındaki çocuk babasını silahla öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...