Tgrt Haber
28 Ağustos 2021 08:45

Ayağı kayınca şelaleden düştü, derede boğuldu

Bursa'da şelale kenarında arkadaşı ile birlikte alkol aldığı sırada dereye düşen şahıs boğuldu. Olay yerine gelen sağlık görevlisi görevlisi şelaleden düşenin arkadaşı olduğunu görünce büyük üzüntü yaşadı.

Ayağı kayınca şelaleden düştü, derede boğuldu
bursa,ölüm

Bursa'nın İnegöl ilçesinde arkadaşı ile birlikte alkol aldığı sırada şelaleden dereye düşen şahıs boğuldu.

DENGESİNİ KAYBETTİ ŞELALEDEN DÜŞTÜ

Olay, Cerrah Mahallesi'ndeki şelalede saat 22.00 sıralarında yaşandı. 39 yaşındaki İsmail Demiralay şelalenin başında arkadaşı ile alkol almaya başladı. Demiralay bir süre sonra ayağa kalktı, dengesini kaybedip şelaleden düştü. Yaklaşık 8 metre yükseklikten düşen Demiralay suda kayboldu.

Ayağı kayınca şelaleden düştü, derede boğuldu

SAĞLIK GÖREVLİSİ BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Demiralay’ın düştüğünü gören arkadaşı durumu jandarma, ambulans ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Demiralay’ın düştüğü derede arama yaptı. Yapılan arama sonucunda dereden çıkarılan İsmail Demiralay'ı sağlık çalışanı arkadaşı olduğunu görünce büyük üzüntü yaşadı. Demiralay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ayağı kayınca şelaleden düştü, derede boğulduAyağı kayınca şelaleden düştü, derede boğuldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...