Tgrt Haber
31 May 2021 07:40

Bıçaklı saldırıdan biber gazıyla kurtuldu

Karabük'te iş yerinde kendisinden para isteyen kadına para vermediği için bıçaklı saldırıya uğrayan bir kadın kendini biber gazıyla savundu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Bıçaklı saldırıdan biber gazıyla kurtuldu
karabük,,saldırı,

Karabük'te iş yerinde bıçaklı saldırıya uğrayan bir kadın kendini biber gazıyla savundu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

PARA ALAMAYINCA TEHDİT ETTİ

Olay Safranbolu ilçesinde yaşandı. 47 yaşındaki Emine Ç. isimli bir kadın çocuğuyla birlikte iş yerine geldiği Nurdan B.'den para istedi. Ancak iş yeri sahibi kadına para vermedi. Olumsuz cevap alan kadın çantasında taşıdığı bıçakla çocuğunun gözleri önünde tehditler savurdu.

KENDİNİ BİBER GAZIYLA SAVUNDU

Sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Bıçakla kendisine saldıran kadını iş yeri sahibi biber gazı kullanarak durdurdu. Ardından kadının yardımına çevredeki esnaf yetişti. İş yeri sahibi olayı yara almadan atlattı. Dışarı çıkartılan kadın polis tarafından gözaltına alındı.

Tartış ve kavga anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...