Tgrt Haber
24 Şubat 2024 11:57 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 11:57

Bu spor salonuna gidenler kuzuyla koşu bandında koşuyor!

Aydın'da sahiplendiği kuzusuyla spor eğitmenliği yapan Melike Karcı Nurcan, Dobby isimli kuzusunun altını bezliyor her yere götürüyor. Spor salonuna gidenler koşu bandını kullanan kuzuyu görünce şaşkınlığa uğruyor.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Aydın,spor,kuzu

Aydın'ın Efeler ilçesinde kuzunun spor salonunda yürüme bandını kullandığını görenler şaşırıyor. Annesinin bakmadığı kuzuyu sahiplenip Dobby ismini veren spor eğitmeni  30 yaşındaki Melike Karcı Nurcan altını bezleyip, süt içirdiği hayvanla gününü geçiriyor.

Beden eğitimi öğretmeni Melike Karcı Nurcan, yaklaşık 1 ay önce sıra dışı bir dostluk kurduğu sevimli kuzusu 'Dobby' ile bir an olsun ayrılmıyor. Nurcan, sahiplendiği kuzuyu biberonla besleyip, birlikte koşu bandında yürüyerek sağlıklı bir yaşam sürüyor. Nurcan, altını bezlediği kuzusu ile yüzme kursundan, salon sporuna, zumbadan kalecisi olduğu kadın futbol takımının antrenmanlarına kadar birlikte zaman geçiriyor. Günlük rutinlerini de birlikte paylaşan Melike Karcı Nurcan ve Dobby aralarında kurdukları bağ ile çevrelerinde de merak uyandırıp beğeni topluyor.

"ANNESİ BAKAMAYINCA SAHİPLENDİK"

Kuzuların annelerin tüm yavrularına bakamayacağı için bir tanesini sahiplenme kararı aldıklarını ifade eden Melike Karcı Nurcan, "Özel bir okulda beden eğitimi öğretmenliği yapıyorum. Diğer yandan futbol oynuyorum, Kadınlar İkinci Ligi'nde mücadele eden bir takımın kaleciliğini yapıyorum. Yüzme antrenörlüğü ve dans eğitmenliği de yapıyorum. Hepsini aktif olarak Dobby ile beraber sürdürüyorum. Şehirde yaşadığımız için Dobby'yi sahiplenme fikrim yoktu, böyle bir imkana sahip değildik. Fakat koyunumuz 4 tane doğunca annesi bakamayacağı için birini sahiplenmemiz gerekti. Fazla yavruya bakamadığından dolayı kuzular vefat edebiliyor. Dobby'yi yaşatmak için sahiplendik" dedi.Bu spor salonuna gidenler kuzuyla koşu bandında koşuyor! - 1. Resim

 

"HER YERE BERABER GİDİYORUZ"

Dobby ile gün boyunca hiç ayrılmadıklarını ve birlikte derslere de girdiklerini belirten Nurcan, "Bizimle beraber evde kalıyor. Bezimiz de var, hiç bir yeri pisletme kirletme durumu da yok. Benimle okula gelip gidiyor, derslere giriyor. Ben eşimle birlikte yaşıyorum. Dobby'yi sahiplenme kararı ikimizin verdiği bir karardı. Bu durumdan da oldukça memnunuz ve Dobby ile birlikte çok eğleniyoruz. Herhangi bir sorunumuz yok, bir çocuğumuz olmuş gibi. Sütünü ver, mamasını ver, bezini değiştir derken günler geçiyor. Dobby'yi her yere götürüyorum. Sabah uyandığımızda ilk işimiz süt içmek ve sonrasında okula geliyoruz. Okulda, markette, eczanede kısacası her yerde benimle beraber. Birlikte zumba dersine de gidiyoruz. Dobby modern bir kuzu oldu. Kendisi kent hayatına uyum sağlamaya çalışıyor. Bahçelik bir alanımız var, büyüdüğünde oraya götürüp bir erkek arkadaş edindireceğiz ve çoluk çocuğa karıştıracağız. Daha sonra çocuklarımız olacak onları büyüteceğiz" diye konuştu.

 

Bu spor salonuna gidenler kuzuyla koşu bandında koşuyor! - 2. Resim

"İLK ÖNCE KÖPEK SANIYORLAR"

Dobby'ye fazla ilgiyi çocukların gösterdiğini sözlerine ekleyen Nurcan, "Tüm hayvanları çok seviyorum ve hepsi benim için çok önemli. Böceğin dahi ayrı bir güzelliği var. Bu sene bir Dobbymiz oldu. İnsanlar gördüklerinde ilk kuzu olacağını düşünemeyip köpek sanıyorlar ama daha dikkatli baktıklarında kuzu olduğunu anlayınca çok şaşırıyorlar. Kent hayatında böyle kuzu ile sıkça karşılaşmadıkları için çok dikkatlerini çekiyor. Genelde çocuklar daha fazla rağbet gösteriyorlar, hepsi fotoğraf çekilmek ve sevmek için uğraşıyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...