Tgrt Haber
29 May 2022 16:31 - Güncelleme : 29 May 2022 16:46

Damat dünya evine girdiğine pişman oldu: Yumruklar havada uçuştu

Sinop’un Boyabat ilçesinde dünya evine giren damat arkadaşları tarafından defalarca yumruklandı. Yumruklardan kaçmaya çalışan damat, evlilik yüzüğünü düşürdü. Arkadaşlarıyla birlikte yüzüğünü arayan damadın zor anları kameraya yansıdı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
damat,yumruk,sinop

Sinop’un Boyabat ilçesinde dünya evine giren damadı arkadaşları yumruklayarak evine gönderdi. Yediği yumruklar sonrası evlilik yüzüğünü düşüren damat daha sonra arkadaşlarıyla birlikte yüzüğünü aradı.

GELİN ARABASINA KAÇTI

Boyabat’ta Mustafa ile Canan çifti evlenerek hayatlarını birleştirdiler. Düğünün ardından gelin ve damat helallik almak üzere konvoy eşliğinde damadın babasının evine geldiler.

Önce arabadan inip gelin damat ve davetliler sokağın ortasında oyun havası oynadılar. Daha sonra gelin helallik almak üzere kocasının baba evine geçerken yumruklanacağını anlayan damat, gelin arabasına kaçtı.

DEFALARCA YUMRUKLADILAR

Belirli bir süre arabada bekleyen damat daha sonra arkadaşlarının gitmeyeceğini anlayınca arabadan inme kararı aldı. Damadın arabadan inmesiyle başına toplanan arkadaşları sağlı sollu koridor oluşturdular. Baba ocağına girmek isteyen damadın sırtını yaklaşık 15 arkadaşı defalarca yumrukladı.

EVLİLİK YÜZÜĞÜ DÜŞTÜ

Yediği yumruklardan kendisini korumak isteyen damadın olay sırasında evlilik yüzüğü düştü. Yüzüğün düşmesinin ardından damadın arkadaşları, “Daha ilk günden yüzüğü kaybettin” diyerek beraber yüzüğü arayıp buldular.

Yediği yumruklar sonrası sinirlenen damat, “Bu gruptan evlenecek olanların benden çekeceği var, haberiniz olsun” diyerek evine girdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...