Tgrt Haber
24 Temmuz 2021 10:41

Damda çay içerken canından oluyordu

Gaziantep'te talihsiz bir adam damda çay içerken komşu kavgasında ateşlenen saçmaların hedefi oldu.

Damda çay içerken canından oluyordu
gaziantep,çay,kavga

Gaziantep’te bir adam damda çayı içerken kavgada ateşlenen saçmaların hedefi oldu. Talihsiz adam neye uğradığını şaşırdı.

Şaşkınlık veren olay Şahinbey ilçesinde yaşandı. Husumetli olan iki komşu arasında mahallede sözlü tartışma başladı. O tartışma kavgaya ardından silahlı kavgaya dönüştü. Kavga esnasında bir kişi komşusunun evine pompalı tüfekle ateş açtı.

Damda çay içerken canından oluyordu

ÇAY İÇERKEN ÖLÜYORDU

Etrafa dağılan saçmalar evinin damında ailesiyle birlikte çay içen Adil Ateş’e isabet etti. Saçmaların hedefi olan Ateş, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Talihsiz adam tedavisinin ardından taburcu edildi.

"DAMIMIZDA RAHATÇA ÇAY İÇEMEYECEKSEK"

Bir gün öncesinde iki aile arasında aracı olmaya çalıştığını söyleyen Adil Ateş, “Kendi evimizin damında rahatça oturamayacaksak nerede oturacağız?" diyerek yaşananlara isyan etti. Polis olayla ilgili soruşturma inceleme başlattı.

Damda çay içerken canından oluyordu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...