Tgrt Haber
22 Eylül 2021 13:13

Karısını öldürüp 2 çocuğu alarak kaçtı

Adana’da bir kişi, eşini bıçaklayarak öldürüp evdeki 2 çocuğunu da alarak kaçtı. Katil koca kısa sürede yakalanırken misafirliğe geldiği kızının damadı tarafından bıçaklandığını öğrenen annenin ağıtları yürekleri dağladı.

Karısını öldürüp 2 çocuğu alarak kaçtı
Adana,cinayet,

Adana’nın Seyhan ilçesinde Burhan D. sabah saatlerinde 3 çocuğunun annesi Tuğba Dursun ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Burhan D., mutfaktan aldığı bıçakla eşini bıçakladı. Burhan D., daha sonra evde bulunan 2 çocuğunu alarak kaçtı. Komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler kısa sürede olay yerine gelirken, kızına misafirliğe gelen anne Rukiye Çermikli kızının bıçaklandığını öğrendi. Ekiplerin müdahalelerine rağmen Tuğba Dursun olay yerinde hayatını kaybederken, ekipler bir süre kızının öldüğünü annesine söyleyemedi.

ANNENİN AĞIDI YÜREKLERİ DAĞLADI

Anne kızının arkasından acı dolu feryatlar yaktı. Çermikli, damadının kızına 14 yıldır şiddet uyguladığını öne sürerek, “Kediyi, köpeği öldüreni hapse atıyorlar, para cezası veriyorlar ama böyle kadınlara şiddet uygulayanlar dışarıda serbest. Eğer çocuğuma bir şey olmuş olsun böyle insanları dışarıda elini kolunu sallayarak gezdirenlere lanet edeceğim. Böyle erkekler olmaz olsun. Kadına şiddete karşı gelecek herkes” dedi.

Karısını öldürüp 2 çocuğu alarak kaçtı

Karısını öldürüp 2 çocuğu alarak kaçtı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...