Tgrt Haber
12 Ağustos 2020 13:29 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:10

Motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Edirne’nin İpsala ilçesinde motosiklet ve otomobil çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Edirne,,İpsala,,trafik kazası

İpsala'nın Bayrambey Mahallesi 7 Evler mevkisinde saat 00.15 sıralarında, cadde üzerinden Köprü Mahallesi'ne doğru dönüş yapmakta olan A.E. yönetimindeki Fiat Albea marka 22 PG 996 plakalı otomobil ile o sırada üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet yol üzerinde çarpıştı. Kazada motosiklet üstündeki K.G. ve B.A. çarpışmanın etkisiyle yere savruldu.

Motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

İhbar üzerine kaza yerine gelen Acil Sağlık ekipleri iki yaralıyı İpsala Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil servisteki ilk müdahalesi yapılan K.G., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Diğer yaralı B.A.'nın ise vücudunda kırıklar olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...