Tgrt Haber
27 Aralık 2021 21:50

Sipariş götüren kadın kuryeye trafik magandaları saldırdı

Kocaeli’de sipariş götüren kadın kurye, trafik magandaları tarafından darp edildi. O anlar kameralara saniye saniye yansırken polis ekipleri magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

Sipariş götüren kadın kuryeye trafik magandaları saldırdı
Kocaeli,KURYE,SALDIRI

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen olayda motosikletle kuryelik yapan 22 yaşındaki Elvin Danışmaz sipariş götürdüğü sırada bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Genç kadın, otomobil sürücüsünün kendisini fark edebilmesi için selektör yapıp kornaya basınca araçtan inen otomobil sürücüsü saldırmaya başladı. Neye uğradığını anlayamayıp kendisini yerde bulan genç kuryeye araçtan inen bir şahıs daha vurmaya başladı.

VÜCUDUNDA YARA İZLERİNE RASTLANDI

Kendisini korumaya çalışan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Çevredekilerin yardıma gelmesinin ardından şüpheliler araçlarına binerek kaçtı. Vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirirken genç kadın hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri genç kadını darp eden şahısları yakalamak için çalışma başlatırken hastanede yapılan tetkiklerde genç kadının kolunda, bileğinde ve parmaklarında çatlaklar oluştuğu, kaburgasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde zedelenmelerin meydana geldiği tespit edildi. Genç kadının kolu alçıya alındıktan sonra taburcu edilirken Danışmaz, çektiği ağrılar yüzünden ayağa kalkmakta ve yürümekte güçlük çekiyor.

Sipariş götüren kadın kuryeye trafik magandaları saldırdı

Sipariş götüren kadın kuryeye trafik magandaları saldırdı

SALDIRI ANI KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, genç kadının magandalar tarafından acımasızca darp edildiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobil sürücüsünün aracını kuryenin önüne kırdığı, araçtan inen magandanın genç kadına yumruk attığı ve motosikleti devirerek kuryenin düşmesini sağladığı görüldü. Görüntülerde şahsın yere düşen genç kadına acımasızca yumruk ve tekme attığı, genç kadının yardımına vatandaşların koşması üzerine şahısların otomobile binerek olay yerinden kaçtığı anlar da yer aldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...