Tgrt Haber

Sosyal medyada taciz iddiasına meydan dayağı! Buluşma planlayıp linç ettiler

08 Kasım 2021 12:28
Sosyal medyada taciz iddiasına meydan dayağı! Buluşma planlayıp linç ettiler
sosyal medya,mesaj,taciz,meydan dayağı,linç,sultangazi

Sosyal medyadan evli bir kadına mesajlar göndererek tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheliye meydan dayağı atıldı. Tacize uğrayan kadının durumu eşine anlatmasıyla buluşma ayarlayan çiftin, buluşma yerine gelen adamı akrabalarıyla birlikte linç ettiği öne sürüldü.

Sosyal medyada kendisine taciz mesajları atan adamı eşine söyleyen Yağmur Akartes, eşinin isteği üzerine tacizci ile buluşma ayarladı. Kendisine söylenen yere gelen şüpheli, Akartes'in eşi ve akrabaları tarafından dövülerek hastanelik edildi.

Geçtiğimiz günlerde, saat 17.00 sıralarında Sultangazi Habibler Mahallesinde yaşanan olayda, H.Ç isimli şahsın kendisine sosyal medya üzerinden tacizde bulunarak sürekli mesaj attığını iddia eden Yağmur Akartes, durumu eşine haber verdi.

TACİZ İDDİASINA MEYDAN DAYAĞI

Plan yapan Yağmur çifti, şahsa buluşma teklifinde bulunup bir restauranta davet etti. Buluşma saatinde Yağmur’un yakınları müşteri kılığında restoranda oturup izlemeye başladı. Bir süre sonra çıkmaya çalışan tacizciyi yakalayan Akartes’in yakınları meydan dayağı attı. 

YOLDAN GEÇENLER DE DAYAĞA KATILDI

Yoldan geçen vatandaşlar da dayak yiyen kişinin tacizci olduğunu öğrenince ortalık karıştı. Kaçmaya çalışan şüpheliye izin vermeyen vatandaşlar bir yandan etrafını sararken bir yandan da polis ve sağlık ekiplerine bilgi verildi. Olayda burnu kırılan H.Ç., polis nezaretinde ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Tacizci olduğu iddia edilen H.Ç.'nin burnu kırıldığı öğrenildi.

"BEN SENİN EŞİNDEN DAHA YAKIŞIKLIYIM"

Tacize maruz kaldığı öne sürülen Yağmur Akartes, olayı şu ifadelerle anlattı: "Instagramdan 'sen kimsin' diye mesaj ve takip isteği attı. Ben de 'ben benim sen kimsin' diye yazdım. Sonra bana 'ben senin eşinden daha yakışıklıyım' gibi iğrenç kelimeler yazdı."

Sosyal medyada taciz iddiasına meydan dayağı! Buluşma planlayıp linç ettiler
Meydan dayağı atılan şüphelinin burnu kırıldı.

"KONUŞURKEN KENDİNİ YERE ATTI"

"Ben de eşime haber verdim. Numaranı ver oradan konuşalım dedim sonra buluşmak istedi. Önce Bahçelievler'e davet ettim ama geleceğini tahmin etmiyordum. Sonra da buraya davet ettim, oturduk ve bana çok çirkin şekilde davrandı. Yakınlarım dayanamadı ve neden böyle yapıyorsun diye konuşmak isterken o kendini yerlere attı; beni dövüyorlar diye bağırmaya başladı."

"Sonra görenler ne oluyor diye sordu. Ben de olayı anlatınca şahsı linç ettiler" 

Ardından karakola giden Yağmur Akartes ve eşi tacizci olduğu iddia edilen H.Ç'den şikayetçi olurken, olay ile ilgili ise soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...