Tgrt Haber
16 Aralık 2019 22:53

Tarihi binada şaşkına çeviren manzara

Isparta Devlet Hastanesi'nin Şehir Hastanesine taşınmasından sonra atıl kalan taş binada, madde bağımlılarının da binanın en üst katını yatak odası olarak kullandığı ortaya çıktı.

Tarihi binada şaşkına çeviren manzara
Isparta Devlet Hastanesi,,Isparta Şehir Hastanesi,,madde bağımlıları

Isparta Devlet Hastanesinin Şehir Hastanesine taşınmasından sonra atıl kalan taş bina, her türlü kötü alışkanlığın mekanı haline geldi. Madde bağımlılarının da mekanı haline gelen binanın en üst katının ise yatak odası olarak dizayn edildiği görüldü.

'Çocuklarımız adına tedirginiz'

Taş binanın bu durumundan oldukça rahatsız olduklarını dile getiren Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, çevrede birkaç tane okul olduğunu ve çocuklar adına tedirgin olduklarını söyledi.

Herhangi bir çocuğun kaçırılması durumunda kötü sonuçlar ortaya çıkabileceğini belirten Divarcı, “Konuyla ilgili yetkili makamlara başvurumuzu yaptık. Bu binanın giriş ve çıkış güvenliği mutlaka sağlanmalı. Kimse buraya elini kolunu sallayarak girememeli. Burası şu an kötü olaylara ve kötü insanlara mekan olmuş durumda. Çocuklarımız, kızlarımız adına endişeliyiz, tedirginiz. Bir an önce tedbir alınmasını istiyoruz” dedi.

Binadan fotoğraflar:

Tarihi binada şaşkına çeviren manzaraTarihi binada şaşkına çeviren manzaraTarihi binada şaşkına çeviren manzaraTarihi binada şaşkına çeviren manzara

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...