Tgrt Haber
13 Eylül 2021 14:16

Tersanede feci kaza: Gemiden kopan halat 2 işçiyi öldürdü

İzmir Aliağa'da bir tersanede söküm işlemleri gerçekleştirilen yolcu gemisinden kopan halat 2 işçinin ölümüne neden oldu. Polis olay hakkında inceleme başlattı.

Tersanede feci kaza: Gemiden kopan halat 2 işçiyi öldürdü
izmir,aliağa,iş kazası,tersane,halat,gemi

İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir tersanede yürütülen yolcu gemisinin söküm işlemleri gerçekleştirilirken kopan halatın çarpmasıyla iki işçinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Dün sabah saatlerinde Atatürk Mahallesi'ndeki gemi söküm bölgesinde meydana gelen iş kazasında, bir yolcu gemisinin sökümü sırasında gerilmiş halat boşaldı. Halatın kopması üzerine işçiler İlyas Bıdık ve Veli Bal bulundukları yerden düştü.

BİR İŞÇİ OLAY YERİNDE DİĞERİ YOLDA ÖLDÜ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık görevlisi ve polis ekipleri sevk edildi. İşçilerden İlyas Bıdık olay yerinde hayatını kaybederken, Veli Bal ise Aliağa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bal, İzmir’deki bir hastaneye sevk edildiği esnada yolda, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İşçi İlyas Bıdık ile Veli Bal'ın cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...