Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Eylül 2016 17:28

Fuat Avni’nin yeni görüntüleri yayınlandı

Teröristbaşı Gülen’in sosyal medyadaki tetikçisi Fuat Avni Twitter hesabını yöneten Aydoğan Vatandaş ABD’de bir restaurantta görüntülendi. Yanında ise dikkat çekici bir isim vardı. Zaman ve Bugün gazetesi eski yazarı Nuh Gönültaş!

Fuat Avni’nin yeni görüntüleri yayınlandı
fuat avni,abd,yeni görüntü,

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Servisi'nin deşifre ettiği Fuat Avni Twitter hesabının yöneticisi Aydoğan Vatandaş'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. New Jersey eyaletinin Paterson bölgesinde Toros Restaurant isimli bir Türk lokantasında görüntülenen Aydoğan Vatandaş'ın yanında ise Eski Zaman ve Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş ve bir bölge imamı da dikkat çekiyor.
O DA ABD'YE KAÇMIŞ
Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Nuh Gönültaş'ın bu görüntülerden ABD'ye kaçtığı anlaşılıyor. Restaurant'da başbaşa yemek yiyen FETÖ'nün bu üç önemli isminin sık sık biraraya geldiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...