Tgrt Haber
09 Şubat 2017 10:44

Lavrov'dan terörle mücadelede 2.Dünya Savaşı örneği

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İkinci Dünya Savaşı'ndaki işbirliği deneyiminin terörle mücadele koşullarında gerekli olduğunu bildirdi.

Lavrov'dan terörle mücadelede 2.Dünya Savaşı örneği
Lavrov,

Lavrov, "Sovyetler Birliği Dış Politika Belgeleri" adlı sunumda yaptığı açıklamada, "Bu belge, ülkemizin dış politikasının çok yönlü olduğunun belgelerle kanıtlanması için büyük önem taşıyor" dedi.
 
Dışişleri Bakanı Lavrov şunları söyledi:
 
"1943 yılı, Anavatan Savaşı'nda ve genel olarak İkinci Dünya Savaşı'nda kırılma noktasıdır. Stalingrad savaşının sona ermesi, Leningrad işgalinin bitmesi gibi tüm olaylar askeri siyasi duruma derin etki etti.
 
Hitler karşıtı koalisyon üyelerinin özel çıkarları olmasına rağmen, fikir ayrılıklarının üstesinden gelerek güçlerini birleştirmeyi başardılar. Bugün dünyanın terörle mücadele ettiği şu zamanda ortak sorunları çözmek için işbirliği deneyimini kullanmamız gerek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...