Tgrt Haber
19 Haziran 2017 00:28

Libya ile anlaşmaya varıldı

Libya ile Türkiye arasında imzalanan bazı anlaşma ve mutabakat zabıtlarının aktifleştirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Libya ile anlaşmaya varıldı
libya, türkiye, anlaşma,

Libya ile Türkiye arasında "Küçük ve Orta Büyüklükteki  İşletmeler (KOBİ) ve eğitim" alanında imzalanan anlaşma ve mutabakat zabıtlarının  aktifleştirilmesi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.
 
Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Çalışma Bakanlığı'nın sosyal paylaşım  sitesi Facebook hesabından yapılan açıklamaya göre, Çalışma Bakanı El-Mehdi  El-Emin, Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Ahmet Aydın Doğan ile başkent Trablus'ta  biraraya geldi.
 
İstihdam, eğitim ve insan kaynaklarının geliştirilmesi konusunda iş  birliği yollarının ele alındığı görüşmede, daha önce iki ülke arasında "KOBİ ve  eğitim" alanında imzalanan anlaşma ve mutabakat zabıtlarının aktifleştirilmesi  konusunda anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...