Tgrt Haber
17 Şubat 2017 13:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Arka Sokaklar Kanal D yeni bölüm Oktay ekibe katılıyor

Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda. Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında. Arka Sokaklar 429. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar 429. bölümde ne olacak? Arka Sokaklar yeni bölümle ilgili bilmeniz gerekenleri sizler için derledik. İşte Arka Sokaklar ile ile ilgili her şey…

Arka Sokaklar Kanal D yeni bölüm Oktay ekibe katılıyor
arka sokaklar, arka sokaklar yeni bölüm, arka sokaklar fragman

Arka Sokaklar 429. bölümüyle ekranlara geliyor. Arka Sokaklar 429. bölümde ne olacak? Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da Oktay, Kenan davası kapanana kadar ekibimize dahil olur. Ekip, Sezgin’den kurtulmuştur. Oktay Ocak’ın ise, İstihbarat Şube Komiseri olduğunu öğrenmişlerdir artık. Oktay, Musa’yı yakalamış ve konuşturmuştur. Rıza Baba’nın suçsuz olduğu ortaya çıkar. Yeşim, Sezgin’in öldüğünü öğrenir. Oktay, Kenan davası kapanana kadar ekibimize dahil olur. Rıza’da aklanmış ve görevinin başına dönmüştür. Arif Müdür, silahını ve rozetini geri verir. Kenan ve Yeşim, Yaser’le yüklü bir silah kaçakçılığı işine girerler. Oktay, Kenan’ın anlaşmalarını muhbir aracılığıyla öğrenir. Kenan’ın tüm pis işlerinin yazdığı defteri de ele geçirirler. Yaser’in Malik Botan adında, tüm örgütün korktuğu adamdan emir aldığını öğrenirler. Korkunç bir terör eylemi hazırlığı yapmaktadırlar. Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında.

Arka Sokaklar Kanal D yeni bölüm Oktay ekibe katılıyor

ARKA SOKAKLAR 428. BÖLÜMDE NE OLACAK?

Arka Sokaklar 429. bölümüyle ekranlara geliyor. Peki Arka Sokaklar 428. bölümde ne oldu? Arka Sokaklar 428. bölümde Pınar, Sezgin tarafından vurulmuştur. Hastaneye götürülür ve acil olarak ameliyata alınır. Hem Pınar’ın, hem de bebeğin durumu kritiktir. Pınar'ın, vurulma haberini alan ekip hastaneye gelir. Ayla ve Ali’ye haber verme işi ise, Aylin ve Hakan’a düşer. Cezaevinde Rıza ve Oktay’ın samimiyeti ilerler. Oktay sandığımızdan farklı çıkar. Rıza Baba’nın kolu kanadı olur. Mesut ve Hüsnü, Rıza Baba’ya kötü haberi vermeye cezaevine gider. Rıza, neye uğradığını şaşırır. Gözbebeği, hayattaki tek varlığı kızı ve doğmamış torununun hayatı tehlikededir.  Bir an önce bir şeyler yapması gerekir. Oktay, Rıza ile yakından ilgilenmektedir; ama Rıza Baba, Oktay’a karşı tam bir güven sağlayamaz.  Pınar’ın vurulduğunun haberini alan Ali kendini kaybeder. Karısının yanında olamadığı, onu koruyamadığı için kendini suçlar.  Pınar’ın hayatta kalması için herkes tek yürek olmuştur. Rıza, kızına ve ailesine bu acıyı yaşatan Sezgin’in yanına bırakmayacağına ant içer. Mesut, Ali’ye intikamını alması için fırsat vereceğine söz verir. Ali, dinmeyen bir öfkeyle, o anın gelmesini bekler.

Arka Sokaklar Kanal D yeni bölüm Oktay ekibe katılıyor

ARKA SOKAKLAR HİKAYESİ

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...