Tgrt Haber
31 Temmuz 2015 16:03 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

İhsan Özkes ile Mahmut Tanal arasında büyük gerginlik

CHP’den istifa eden Milletvekili İhsan Özkes ile CHP milletvekili Mahmut Tanal sosyal medyada ağır sözlerle birbirlerini eleştirdi.

İhsan Özkes ile Mahmut Tanal arasında büyük gerginlik
İhsan Özkes, Mahmut Tanal, mhp, chp, koalisyon, milletvekili istifa,

CHP'den istifa eden İhsan Özkes, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin "CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır" sözlerine destek vererek Twitter'dan “İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP'lilerin CHP'ye değil de HDP'ye çalışmasıdır” diye yazdı ve bu kişilerin partilerine ihanet ettiğini belirtti.
TANAL'DAN CEVAP
Ardından CHP'li Mahmut Tanal Özkes'i eleştirerek "Sayın İhsan Bey; MHP geçecek isen siyasetin adabına uygun bir şekilde yakışır bir vaziyette geçersin. CHP haksız saldırılarına cevap yazarsam altında ezilirsiniz. Size yakışan ise istifa ettikten sonra size bu toplumda saygı değer bir mevki/makam sağlayan Chp laf atmak senin haddin değil.İstifa ederek fırıldak Kubilay'ın durumuna düşmemeyi tasviye ederim!" dedi.
Kaynak: Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...