Tgrt Haber
21 Şubat 2017 15:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.bölüm Silahdar Mustafa öldürülecek mi?

Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam 11.bölümüyle ekranlara geliyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.bölümde neler yaşanacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem ile ilgili bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.bölüm Silahdar Mustafa öldürülecek mi?
muhteşem yüzyıl kösem, muhteşem yüzyıl kösem dizi

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.bölümüyle Fox TV ekranlarında olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.bölümde neler yaşanacak? Sultan Murad ve Kösem yangının yaralarını sarmak için tüm imkânları seferber eder. Zor durumda kalan ahaliyi himaye altına alırlar. Fakat ahali olan bitenden dolayı Sultan Murad’ı suçlamaktadır. Kösem Sultan mührünün çalınmasından Gülbahar’ı sorumlu tutar. Ayşe Sultan vicdan azabıyla her şeyi itiraf etmeye karar vermişken, Gülbahar Sultan şüpheleri dağıtmak için zekice bir plan kurar…Gevherhan’ın ihanetiyle sarsılan Âtike, ablasıyla yüzleşir. Silahdar Mustafa ise Sultan Murad’a Gevherhan’a olan aşkını anlatır. Sultan Murad bu konuda ne karar verecektir? Bu aşkı öğrenen Kösem Sultan ise kızlarından hesap sorar. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Kösem, kızları hakkında bir karar verir. Gülbahar ve Sinan Paşa ise ahaliyi kışkırtmak için haince bir tuzak kurarlar. Sultan Murad ise korkuları ve geçmişiyle yüzleşmeye karar verir. Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.bölümüyle bu akşam Fox TV ekranlarında olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.bölüm Silahdar Mustafa öldürülecek mi?

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Muhteşem Yüzyıl Kösem' Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta payitaht yanıyor! Sultan Murad, Şehzade Bayezid’le ilk defa karşı karşıya geliyor! Kösem Sultan mührünün çalındığını fark ediyor! Ayşe Sultan, Kösem Sultan’ın kendisinden şüphelendiğini öğreniyor! Mührü çalan Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa harekete geçiyor! Farya, bebeği olması için şifa arıyor! Sultan Murad, Yeniçeri ocağına korku salıyor! Silahdar ve Gevherhan Sultan arasındaki aşkı hiç ummadıkları biri öğreniyor! Hezârfen Ahmed Çelebi, Galata kulesinden uçmaya karar veriyor! Bütün payitahta yayılan yangın yüzünden Sultan Murad ve Kösem Sultan zor durumda kalıyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11.bölüm Silahdar Mustafa öldürülecek mi?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...