Tgrt Haber
02 May 2016 20:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:02

On Numara sonuçları sorgulama, MPİ 2 Mayıs 2016 On numara sonucu öğren

On Numara sonuçları 2 Mayıs 2016 tarihli sonucu belli oluyor. Milli Piyango İdaresi MPİ tarafından belirlenen ve her Pazartesi açıklanan On Numara sonuçları haberimizde. İşte On Numara çekiliş sonucu, On numara 2 mayıs, On numara sonuçları, On numara sorgulama ekranı...

On Numara sonuçları sorgulama, MPİ 2 Mayıs 2016 On numara sonucu öğren
on numara, on numara sonuçları, mpi on numara sonucu, milli piyango on numara, on numara sonuçları,

On Numara sonuçları 2 Mayıs 2016 tarihli sonucu belli oluyor. Milli Piyango İdaresi MPİ tarafından belirlenen ve her Pazartesi açıklanan On Numara sonuçları haberimizde. İşte On Numara çekiliş sonucu, On numara 2 mayıs, On numara sonuçları, On numara sorgulama ekranı... Her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından hazırlanan On Numara çekilişi yapıldı ve  bu haftanın On Numara Sonuçları açıklandı. 2 Mayıs 2016 On Numara Çekiliş Sonucu belli oldu. 717. hafta çekilişi yapılan On Numara da bu hafta kazanan isimler kimler oldu. Büyük ödül kime isabet etti. On Numara Çekiliş Sonuçlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. On Numara çekilişi Pazartesi akşamları MPİ tarafından yapılıdır. Oyunda ikramiyeler belirlenen sisteme göre oranlar dahilinde dağıtılır. 1 ile 80 numaraları arasında şekilişle belirlenen 22 adet numaradan 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanır. 10 bilen çıkmadığı taktir de loto bir sonra ki haftaya devreder. Geçen hafta On Numara Sonuçlarına göre 3 şanslı talihli 10 numarayı isabet ettirdi ve 91 bin 937 lira 65 kuruş ödülün sahibi oldu. Kazanan talihliler İstanbul ve Kırıkkale illerinde kuponu oynadığı açıklanmıştı. 716. hafta Şans Topu Sonuçları 1, 5, 6, 8, 9, 12, 18, 28, 29, 41, 45, 47, 48, 49, 52, 61, 65, 66, 68 , 72 ve 74 rakamları olarak belirlendi. İşte Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, 717. Hafta 2 Mayıs 2016 On Numara Sonuçları...

ON NUMARA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA ÇIKAN EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR

On Numara, Milli Piyango İdaresi tarafından 6 Ağusos 2002 tarihinde oynatılmaya başlanan bir şanş oyunudur. On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. 22 adet numaradan 10 tanesini doğru bilenler büyük ikramiyeye hak kazanmaktadır. Büyük ikramiye isabet eden numaraları tahmin edebilen olmadığı durumda, büyük ikramiye bir sonraki haftaya devretmektedir.On Numara'da ikramiyeler belirlenen oranlar dahilinde dağıtılır. On Numara oyununda dağıtılacak olan ikramiye miktarı, o hafta elde edilen hasılattan belirlenmektedir. Çekilen numaraları bir grupta bilen çıkmaması halinde, bu grup için ayrılan ikramiye bir üst gruba ait ikramiyeye eklenmektedir. Ancak, çekiliş yapılan hafta 10 bilen çıkmaz ise bu grubun ikramiyesi bir sonraki hafta 10 rakamı bilenlere dağıtılmak üzere devredilmektedir.On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

ON NUMARA İKRAMİYELERİ NERELERDEN TEMİN EDİLİR

On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler,8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri, 10 bilenlerin ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlükçe ödenir.On Numara oyununda dağıtılacak olan ikramiye miktarı, o hafta elde edilen hasılattan belirlenmektedir. Çekilen numaraları bir grupta bilen çıkmaması halinde, bu grup için ayrılan ikramiye bir üst gruba ait ikramiyeye eklenmektedir. Ancak, çekiliş yapılan hafta 10 bilen çıkmaz ise bu grubun ikramiyesi bir sonraki hafta 10 rakamı bilenlere dağıtılmak üzere devredilmektedir.On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.On Numara oyununda, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde ibraz edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödenmez. On Numara oyunundan elde edilecek gelir, İdaremizin diğer tüm oyunlarında olduğu gibi kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak olarak aktarılmaktadır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye'nin Tanıtımı, Olimpiyat Oyunları ile Savunma Sanayii Destekleme Fonu'dur.On Numara'da ikramiyeler belirlenen oranlar dahilinde dağıtılır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...