Tgrt Haber
14 Mart 2015 02:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Şanlıurfa'da huzur operasyonu, 5 gözaltı

Şanlıurfa'da eğlence merkezlerine yönelik denetimde tuvalete girmek isteyen müşteri ile polisler arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü.

Şanlıurfa'da huzur operasyonu, 5 gözaltı
Şanlıurfa operasyon, huzur operasyonu

Kafedeki arbedeyi biber gazı kullanarak sonlandıran polis, 5 kişiyi gözaltına aldı.

Kentteki huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde; Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik ekiplerinden oluşan 150 polis, akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü'nde toplanarak denetlenecek adresleri belirledi. Ekipler, emniyetten zabıtalarla birlikte sirenler eşliğinde çıkarak kent merkezindeki 11 eğlence merkezini 2 saat süresince denetleyerek müşterilerin kimliklerini sorguladı.

Sarayönü Caddesi'nde bulunan bir türkü kafeye giren polisleri görünce tuvalete gitmek isteyen kimliği açıklanmayan müşteri ile polisler arasında tartışma çıktı. İş yeri sahibi ile çalışanların da dahil olduğu tartışma, kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü. Polis, biber gazı kullanarak yaşanan arbedeyi sonlandırıp kafedeki isimleri açıklanmayan 5 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...