Tgrt Haber
24 Mart 2015 09:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Survivor All Star'da bu akşam kim elenecek? Anıl'ın bacağı kırıldı mı?

Survivor All Star'da bu akşam Gönüllüler adasından bir kişi adaya veda edecek. Survivor'da kim elenecek heyecanla beklenirken yayınlanan 19. bölüm fragmanında yaşananlar herkesi şok etti. Peki Anıl'a ne oldu?

Survivor All Star'da bu akşam kim elenecek? Anıl'ın bacağı kırıldı mı?
survivor, survivor all star, begüm, gönüller, ada konseyi, acun, eleme, anıl, star,Survivor

Survivor'da bu akşam heyecan dorukta. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bir arkadaşlarına veda edecekler.. Gönüllüler adası ikiye bölünüyor. Turabi ve Hasan arasındaki tartışmalar büyürken herkes tarafını seçiyor. Turabi ve Hasan arasındaki çekişmenin sonu ne olacak?
Ödül oyununda Anıl'ın başına ne gelecek? Yeni bölüm fragmanında görülen sahneler herkesi korkuttu. Anıl yarışmaya devam edebilecek mi herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.
Gönüller Takımı ada konseyinde 1 Seda 1 Taner 1 Özlem ve 5 Begüm için oy çıktı. İsmi en fazla yazılan isim olarak Begüm sms oylamasına çıkacak ilk isim oldu. Bu akşam açıklanacak sms oylamasının sonucunda bir kişi birinci çıkacak. Birinci seçilen kişi kimin ismini verecek merak konusu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...