Tgrt Haber
06 Mart 2015 14:28 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Uçağı çakılan Harrison Ford'dan kötü haber

Indiana Jones filmleriyle ünlü Hollywood'un sevilen aktörü Harrison Ford'un kullandığı uçak ABD'nin Los Angeles kentinde golf sahasına çakıldı.

Uçağı çakılan Harrison Ford'dan kötü haber
Harrison Ford, Harrison Ford&tt2; kaza,

ABD'li aktör Harrison Ford, ABD'nin Los Angeles kentindeki Santa Monica Havaalanı yakınlarında meydana gelen uçak kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Aktörün oğlu babasının hayati tehlikesinin bulunduğunu söylerken, Ford'un yakınları tedavi gördüğü hastaneye koştu. Tek kişilik uçağı, havaalanı yakınındaki bir golf sahasına düşen 72 yaşındaki Ford'un kafasından yaralandığı bildiriliyor. Ford, İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma tek motorlu bir eğitim uçağını kullanıyordu. Aktörün uzun süredir pilot lisansı vardı. Amerikan Federal Havacılık İdaresi'nin ve Los Angeles İtfaiye Teşkilatı'nın açıklamasında, Ford'un uçağının Santa Monica Havalimanı'ndan kalkışından hemen sonra Venice'te Penmar golf sahasına düştüğü ifade edildi. ‘Indiana Jones' rolüyle dünya çapında üne kavuşan Ford, Star Wars filminde de pilot ‘Han Solo'yu canlandırıyordu.
Uçağı çakılan Harrison Ford'dan kötü haber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...