Tgrt Haber
29 Eylül 2015 15:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

Erdoğan, '2 binin üzerinde teröristi etkisiz hale getirdik'

Cumhurbaşaknı Erdoğan, şuana kadar 2 binin üzerinde teröristi içeride ve dışarıda etkisiz hale getirdik. O askerimizi, polisimizi geri getiremeyiz ama o teröristleri eninde sonunda bulur, cezasını veririz. Teröristler kan dökerek, eylem yaparak kardeş kavgası çıkarmayı hedefliyorlar. Buna ulaşamadılar ve ulaşamayacaklar.

Erdoğan, '2 binin üzerinde teröristi etkisiz hale getirdik'
cumhurbaşkanı erdoğan, öldürülen terörist sayısı,

Terör meselesi ülkemizde yeni ortaya çıkmış mesele değildir. Kronik meseleyi çözmek içim gayret gösterdik.  İlk fırsatta silaha sarıldılar. Keşke çözüm süreci bizim istediğimiz şekilde sonuçlansaydı. Keşke tek bir polisin, askerin, korucunun, vatandaşımızın canı yanmasaydı.
“2 BİNİN ÜZERİNDE TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİK”
Şuana kadar 2 binin üzerinde teröristi içeride ve dışarıda etkisiz hale getirdik. O askerimizi, polisimizi geri getiremeyiz ama o teröristleri eninde sonunda bulur, cezasını veririz. Teröristler kan dökerek, eylem yaparak kardeş kavgası çıkarmayı hedefliyorlar. Buna ulaşamadılar ve ulaşamayacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...