Tgrt Haber
27 Aralık 2023 13:57 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 14:04

EPDK’dan doğalgaz, petrol ve elektrikte kritik karar! Yüzde 58,46 artışa gidildi

EPDK’nın kritik ceza kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğe göre, doğalgaz, petrol, gaz ve elektrikte piyasalarında uygulanacak cezalarda yüzde 58,46 artışa gidildi.

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: Anadolu Ajansı
EPDK’dan doğalgaz, petrol ve elektrikte kritik karar! Yüzde 58,46 artışa gidildi
EPDK,enerji piyasası,doğal gaz,elektrik,petrol

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) enerji sektörü ile ilgili kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.  Tebliğe göre, doğalgaz, petrol, gaz ve elektrikte uygulanacak idari para cezaları yeniden belirlendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun ilgili sektörlere ait tebliğine göre, gelecek yıla yönelik doğalgaz, petrol, sıvılaştırılmış petrol gazları ve elektrik piyasalarında çeşitli durumlarda uygulanacak idari para cezaları yükseltildi.

PARA CEZALARI ARTIRILDI

Buna göre, doğalgaz, petrol, sıvılaştırılmış petrol gazları ve elektrik piyasalarında faaliyet gösteren gerçek veya tüzel kişilere mevzuata aykırılık durumlarında uygulanan idari para cezalarında 2024 yılı için yüzde 58,46 artışa gidildi. Tebliğ 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...