Tgrt Haber
15 Ekim 2018 17:36

IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresörleri 11 Ekim 2018’de görkemli bir törenle Dilovası/Kocaeli fabrikası üretime geçti

Türkiye’deki istihdamı artırmak ve ithalat oranını düşürmek amacıyla IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresörleri 11 Ekim 2018’de görkemli bir törenle Dilovası/Kocaeli fabrikası üretime geçti.

IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresörleri 11 Ekim 2018’de görkemli bir törenle Dilovası/Kocaeli fabrikası üretime geçti
IHI Dalgakıran,,Dilovası,,Kocaeli,

Türkiye’nin tamamında satış ve servis hizmeti sunan IHI DALGAKIRAN, ürünlerini Avrupa, Ortadoğu, Türk cumhuriyetleri ve Afrika pazarlarına sunuyor. Klasik kompresör teknolojilerine göre yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlayan IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresörleri yüzde 100 yağsız basınçlı hava üretmekte, üretim sırasında basınçlı hava ihtiyacı sık değiştiği için müşterilere özel optimal dizaynlar sunmaktadır.

İleri teknoloji uygulamaları ve dünya çapında pazarlama ağı ile IHI DALGAKIRAN, Türkiye’nin ilk ve tek turbo kompresör üreticisi konumunda bulunuyor.

Kuruluşunun ilk gününden itibaren Endüstri 4.0 kapsamında çalışmalarına devam eden IHI DALGAKIRAN Türkiye’nin ilk ve tek Turbo Kompresör üreticisi konumundadır.

Türkiye’de üretilen IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresörleri, Almanya’dan Çin’e ihracat yapılmaktadır. IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresör üretim tesisini Türkiye’ye kurarak hem ithalat oranını düşürmüş hem de ülkenin ihracat oranına katkı sağlamış bulunmaktadır.

Japonya’nın önde gelen teknoloji şirketlerinden Japon IHI Corporation ile Dalgakıran Makine ortaklığıyla 2017 yılında kurulan IHI DALGAKIRAN Makine, Dilovası/Kocaeli üretim tesislerinde büyük bir yapılanmayla AR-GE Merkezi olma yönünde ilerliyor. IHI DALGAKIRAN’ın toplam istihdamının %40’ı alanında uzman mühendis kadrosundan oluşmaktadır.

Japon ve Türk Mühendislerinin ortak çalışmaları ile, Türkiye’de üretilen ilk ve tek turbo kompresör olan IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresörleri, demir çelikten otomotive, tekstilden madencilik sektörüne kadar sanayinin birçok alanına hizmet veriyor.

Türk ve Japon mühendislerden oluşan IHI DALGAKIRAN AR-GE ekibi öncülüğünde, hizmet verdiğimiz her sektörde, farklı basınç ve kapasitelerde T2A, TRA, TRE, T3A ve TRX model IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresörler üretilmektedir.

Klasik kompresör teknolojilerine göre yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlayan IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresörleri yüzde 100 yağsız basınçlı hava üretmekte, üretim sırasında basınçlı hava ihtiyacı sık değiştiği için müşterilere özel optimal dizaynlar sunmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...