Tgrt Haber
31 Mart 2015 05:27

İndirimli fiyatı 139 TL, kuyumcu vitrinlerini solladı

Erikteki kilogram fiyatı kuyumcu vitrinlerini bile solladı. Kilosu 199 liraya satılan eriğin indirimli fiyatı bile 139 lirayı buldu! Hal böyle olunca vatandaş etikete sadece bakabiliyor...

İndirimli fiyatı 139 TL, kuyumcu vitrinlerini solladı
erik, kuyumcu, altın,

ERİK fiyatı cep yakıyor. 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 99 lira civarında seyrederken çeyreğin fiyatı ise 163 lira. Kuyumcularsa manava marketi kıskanır oldu. çünkü yaz meyvesi erik 199 liraya satılıyor. Bu fiyat üzerinden satış yapamayan marketler 60 lira indirim yaparak kilosunu 139 liraya kampanyalı olarak satmaya başladı. Hatta bu rakamın stoklarla sınırlı olduğu belirtiliyor. İnternette fiyatlar ise marketlerin çok üstünde. Online satışla hamile kadınları hedefleyen bir sitede eriğin 50 gramı 40 liradan kilosu 800 liraya kadar çıkıyor. Vatandaşlar altın fiyatları ile yarışan can eriği şimdilik reyonlarda seyretmekle yetiniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...