Tgrt Haber
24 Şubat 2018 15:08

Afrin'den yeni görüntü! TSK siviller varken vurmadı

TSK mühimmat yüklü olduğu tespit edileni konvoyu vururken sivillerin zarar görmemesine özellikle hassasiyet gösterdi. Yeni görüntülerde de görüldüğü üzere siviller bölgeden ayrıldıktan sonra konvoya ateş açıldı.

Afrin'den yeni görüntü! TSK siviller varken vurmadı
tsk,afrin

Genelkurmay Başkanlığından, YPG/PKK-DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristlerle silah ve mühimmat taşıyan konvoyun, Afrin'in güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edildiği ve kentten 15 kilometre kadar uzaktayken kara ateş destek vasıtalarıyla vurulduğu bildirildi. TSK, iki şüpheli konvoydan sadece mühimmat yüklü olduğu tespit edileni vururken, sivillere ait konvoy hedef alınmadı.

Afrin'de TSK'nın vurduğu terör konvoyuna ilişkin son dakika detaylar ortaya çıktı. TSK'nın ateşinden önce Afrin'e yaklaşan 2 konvoy tespit edildi. Birinde sivillerin olduğu tespit edilirken diğerinde terör örgütüne mühimmat götürüldüğü anlaşıldı. TSK, diğer konvoy ayrıldıktan sonra teröristlere mühimmat götüren konvoyu vurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...