Tgrt Haber
27 Mart 2015 17:35

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi

İstanbul Anadolu Yakası'nda 30.03.2015 tarihi için “planlı Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi
istanbul, anadolu yakası, elektrik,

Yapılan açıklama şöyle: İstanbul İli Ataşehir İlçesine 08:00 - 17:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Aşık Veysel Mahallesi - Nuri Pakdil Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir. İstanbul İli Kadıköy İlçesine 09:00 - 17:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Kozyatağı Mahallesi – Kozyatağı - Kaymakam Kemal ve Gazi Ethempaşa Sokak/Sokaklarına 09:00 - 17:00 saatleri arasında Tesis Çalışması Nedeniyle Bostancı Mahallesi Kocayol Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG - AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...