Tgrt Haber
21 Ekim 2016 15:32

Kahreden haberler art arda geldi

Bugün meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti.

Kahreden haberler art arda geldi
günün trafik kazası,

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, Haiti ve Orta  Afrika Cumhuriyeti uyruklu üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu hafif  ticari aracın devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.Madani Ahamat idaresindeki 32 DM 047 plakalı hafif ticari araç,  Isparta-Konya karayolu Kıyakdede köyü yakınlarında devrildi.
Yol kenarındaki araziye doğru yaklaşık 100 metre sürüklenen araçtaki  Pierre Marttineau olay yerinde öldü.
 İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan  ilk müdahalenin ardından yaralanan sürücü Ahamat ile Al Hasan Musbah Muftah,  Mansur Fathi Howedi ve Souleyman Youssouf, Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine  kaldırıldı.
 Yaralılardan Muftah, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren  3 yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
 Haiti ve Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu, Ankara, Süleyman Demirel ve  Eskişehir Osmangazi üniversitelerinde öğrenci oldukları belirlenen gençlerin,  Isparta'dan kiraladıkları araçla Konya'nın Beyşehir ilçesine gittikleri  belirlendi.

MALATYA'DA FECİ KAZA 
Malatya’nın Darende ilçesinde kavşakta otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 1’i ağır 5 kişi yaralandı.  
 Edinilen bilgiye göre, Tokat’tan Somuncu Baba Türbesi’ne ziyarete gelen Yusuf Keskieroğlu idaresindeki 60 HK 115 plakalı otomobil, Somuncu Baba Kavşağında sola dönerken karşı şeritten gelen 44 DZ 640 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Otomobil sürücüsünün kontrolsüz dönüşü sonucu yaşandığı belirtilen kazada araç yol kenarındaki levhalara çarparak durabildi. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Yusuf Keskieroğlu ile eşi Zehra Keskieroğlu ve çocukları Beyza, Zehra, Ecrin Keskieroğlu yaralandı.
 Yaralılar, sıkıştıkları araçtan itfaiye ve sağlık görevlilerinin yardımı ile çıkartılarak 112 ambulansları ile ilk olarak Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan 3’ü Malatya Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken durumu ağır olan 15 yaşındaki Beyza Keskieroğlu ise hava ambulansı ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.
 
Kazada hafif yaralanan kamyonet sürücüsü ise Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.
Öte yandan vatandaşlar kazanın yaşandığı kavşakta daha öncede benzeri kazaların yaşandığına dikkat çekerek tepki gösterdiler.

 Kahreden haberler art arda geldi
Kilis'te yolcu minibüsü duvara çarptı: 1 ölü, 4 yaralı 
 
Kilis'te sürücüsü kalp krizi geçiren yolcu minibüsünün  duvara çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 
 
Şehir merkezinde yolcu taşıyan 79 M 0028 plakalı belediyeye ait  minibüsün şoförü Mehmet Öztürk, seyir halindeyken Bayındırlık kavşağı  yakınlarında kalp krizi geçirdi.
 
Kaldırıma çıkan yolcu minibüsü, daha sonra duvara çarptı.
 
Kazada yaralanan şoför Öztürk ile 4 yolcu, ambulanslarla Kilis Devlet  Hastanesine kaldırıldı.
 
Öztürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kamyonetle motosiklet çarpıştı: 1 ölü

SAMSUN'un Tekkeköy İlçesi'nde kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü.
 
Kaza, Tekkeköy İlçesi Samsun- Ordu karayolunda meydana gledi. Kavşaktan yola çıkan Ahmet Köksal yönetimindeki 55 AJY 70 plakalı kamyonet ile Samsun'dan Çarşamba İlçesi yönüne giden Mustafa Oğuzhav yönetimindeki 55 GY 325 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Mustafa Oğuzhav olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı yara almadan atlatan kamyonet sürücüsü Ahmet Köksal ise polis tarafından gözaltına alınarak Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Oğuztav'ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Hastanesi morguna kaldırılırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Otomobilin çarptığı 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir otomobilin çarptığı 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.  
 
Kaza, ilçeye bağlı Limonlu Mahallesi Mersin-Antalya D-400 karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, Limonlu ışıklı kavşağına hızla giren 34 GGG 20 plakalı otomobilin sürücüsü M.Ç., aracın kontrolünü kaybetti. Karayolları'na ait park ve dinlenme alanına giren otomobil, ardından elinde ekmekle bekleyen 12 yaşındaki ortaokul öğrencisi Ömer Kara'ya çarptı. Çocukla birlikte D-400 karayoluna savrulan otomobil, üst geçit altındaki bariyere çarparak durabildi. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılığın incelemesinin ardından Ömer Kara'nın cenazesi Erdemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü M.Ç. ise gözaltına alındı.
 
Kaza nedeniyle D-400 karayolu Mersin-Antalya istikametindeki trafik, park ve dinlenme alanından kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kahreden haberler art arda geldi

 
Kadıköy'de iş kazası: 1 ölü
Kadıköy'de devrilen hafriyat kamyonun altında kalan  bir işçi hayatını kaybetti. 
 
Erenköy Mahalesi Yakutlu Sokak'ta yapımı devam eden bir inşaata toprak  döken hafriyat kamyonu, üzerinde bulunduğu zeminin çökmesi sonucu devrildi.
 
Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kamyon  altında kalan bir kişiyi kurtarmak üzere çalışma başlatıldı. Kepçe yardımıyla  kaldırılan kamyonun altından kurtarılan Mehmet Demirkaya (66) adlı işçi,  kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...