Tgrt Haber
24 Şubat 2017 09:37

Sedat Sönmez: Belediyelerin taziye çadır ihtiyacını Sönmez Tent karşılıyor

Sönmez Grup Ceo'su Sedat Sönmez, ülke genelinde hemen hemen tüm il ve ilçe belediyelerinin taziye ve cenaze ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi.

Sedat Sönmez: Belediyelerin taziye çadır ihtiyacını Sönmez Tent karşılıyor
Sedat Sönmez, Sönmez Group, Sönmez Tent, Taziye Çadırı, Hastane Çadırı

Cenaze hizmetlerinde belediyelerin taziye çadırlarını açmaları ve vatandaşlarını gelen misafirlerini bu çadırlarda ağırlaması konusunda destek veren Sönmez Grup bünyesindeki Sönmez Tent, üretimini yaptığı çeşitli ebatlardaki taziye çadırları ile ülke geneline hizmet veriyor. Yaptıkları AR-GE çalışmaları neticesinde vatandaşların talepleri doğrultusunda oluşturulan taziye çadırları dört mevsimde rahatlıkla kullanılıyor. Bu konuda bir açıklama yapan Sönmez Group Ceo'su  Sedat Sönmez,  fonksiyonel  özelliklere sahip çadırların montaj kolaylığı ile de tercih edildiğini belirtti. Çeşitli renk ve ebatlarda ki taziye çadırlarının geniş aksesuarları tüm konforun sağlanmasında önemli bir yere sahiptir. Sönmez Tent, güvencesinde üretilen ve ülke genelinde olduğu kadar dünyaya  da açılan fonksiyonel çadırlar her geçen gün artan talep doğrultusunda kapasitesini artırıyor.

BELEDİYELERİN TAZİYE ÇADIR İHTİYACINI SÖNMEZ TENT KARŞILIYOR;

Her alanda kullanıma yönelik çadır üretiminde bulunan Sönmez Grup bünyesindeki Sönmez Tent, belediyelerin taziye ve cenaze çadırları ihtiyacını da karşılıyor. Her mevsime uygun olarak üretilen ve kullanım alanı oldukça geniş olan  taziye ve cenaze çadırlarının montajının  uzman ellere bile gerek kalmadan yapılabileceğine dikkat çeken  Sönmez Grup Ceo'su Sedat Sönmez, ülke genelinde hemen hemen tüm il ve ilçe belediyelerinin taziye ve cenaze ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi.

FONSİYONEL ÇADIRLAR DÜNYA ÜLKELERİNE DE SATILIYOR;

İş gücü gerektirmeyen ve yaklaşık 3 dakikada kurulabilen özelliğe sahip olan taziye çadırları aynı zamanda, protokol çadırı, aktivite çadırı ve açılış standı olarak da kullanılabiliyor. Teknolojinin son ürünleri ile üretilen ve dizaynı ile dikkat çekici özellikleri bulunan çadırlar, havalandırma konusunda da oldukça gelişmiş özelliklere sahip. Olası arızalar için tamir kiti de hazırda bulundurulan Taziye Çadırlarının izolasyonu ise rakip firmalarla karşılaştırıldığında liderliğini koruyor. Çeşitli renk ve ebatlardaki taziye çadırlarının geniş aksesuarları tüm konforun sağlanmasında önemli bir yere sahip. Taziye çadırının yanı sıra arama kurtarma çadırları hastane çadırları gibi ürünlerde bulunmaktadır Sönmez Tent, güvencesinde üretilen ve ülke genelinde olduğu kadar dünyaya  da açılan fonksiyonel çadırlar her geçen gün artan talep doğrultusunda kapasitesini artırıyor.

Yapımı sırasında kullanılan özel malzeme nedeniyle yangın tehlikesini tamamen ortadan kaldıran taziye çadırları, çok sayıda kişiyi çatısı altında toplayabilme imkanı nedeniyle sıkça tercih ediliyor. Yırtılma ve aşınma olasılığı zorlama olmaması halinde  güç olan taziye çadırı, konusunda liderliğini koruyan Sönmez Grup teknolojik gelişmelerle hizmetlerini geliştirerek artırıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...