Tgrt Haber
15 Temmuz 2015 22:08

Bodrum'da devre mülkle ilgili borç iddiası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Club Flipper devre mülkünün yönetimi, devre mülkün kurucusu Ahmet Bayer'in, yönetimi döneminden kalan borçlar ile aidatlarını ödemediğini iddia etti

Bodrum'da devre mülkle ilgili borç iddiası
bodrum,

 İşadamı Ahmet Bayer tarafından Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde kurulan ve 3 yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere ikiye ayrılan Club Flipper'in yönetimi, Bayer'e aidat borçlarını ödemediği gerekçesiyle icra davası açtı.

Club Flipper Devre Mülk yönetiminden Ergüder Tırnova, düzenlediği basın toplantısında, Bayer'in 20 yılı aşkın süre yönettiği Club Flipper’de SGK, vergi, ecrimisil borçları ile personel giderlerini, ayrıca kendi devre mülklerine ait aidatları ödemediğini iddia etti.

Toplam 1 milyon 717 bin lira olan borçlar için icra davası açtıklarını anlatan Tırnova, Bayer’in üzerinde mal varlığı olmadığı için davaların sonuçlanamadığını ifade etti. Tırnova, Bayer’in kendilerini tehdit ettiğini de öne sürdü.

İşadamı Ahmet Bayer ise yaptığı yazılı açıklamada, Club Flipper'in kurulduğu günden bu yana yönetiminde hiç yer almadığını belirtti.

Bahsedilen borçların kendisi ile ilgisi olmadığını bildiren Bayer, şunları kaydetti:

"Madem borcum vardı, 22 yıldır neden mal varlıklarıma haciz koyup tahsil etmediler. Mal varlığım 103 milyon dolar. Devre mülk tapularının tümü benim üzerime kayıtlı. Yargıdan mal kaçırmam söz konusu bile olamaz. Borçlar tamamen suni bir şekilde uyduruluyor. Ecrimisil her işletmeden alınan bir para. Bunun benimle ne ilgisi var? Personel parası diyorlar. Bütün personeli işten çıkaran onlar. Sonra aynı personeli tekrar işe aldılar ama bu arada ne kıdem tazminatı, ne hak edişleri ödenmiş. Personel de dava açmış. Yani davayı onlara açmışlar."

Club Flipper adının kendi üzerine tescilli olduğunu, mevcut devre mülk yöneticileri tarafından kullanılmaması gerektiğini ancak buna göz yumduğunu anlatan Bayer, tehdit iddiaları hakkında ise "Komedinin son perdesi" şeklinde ifade kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...