Tgrt Haber
17 Ekim 2018 14:56

Türk ekibi, Suudi Konsolos'un konutuna geldi

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturmada Türk ekibi, arama yapmak için Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu'nun evine geldi.

Türk ekibi, Suudi Konsolos'un konutuna geldi
Gazeteci Kaşıkçı

2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı için terörle mücadele, asayiş ve olay yeri inceleme birimlerinden oluşan Türk ekibi, arama yapmak için Suudi Konsolos'un konutunda geldi.

SUUDİ HEYET İNCELEME YAPTI

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması olayıyla bugün ilgili 11 Suudi yetkili, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna ait konuta geldi. Konsolosluk konutuna sivil plakalı 6 araçla gelen ekip basın mensuplarının görüntü almaya çalışmasını engellemeye çalıştı.

TÜRK HEYET DE KONSOLOSLUK KONUTUNDA

Suudi heyetin incelemelerinin ardından bir süre sonra terörle mücadele, asayiş ve olay yeri inceleme birimlerinden oluşan Türk ekip de konsolosluk konutuna ulaştı. Konutta, başkonsolosluk binasında yapılan incelemeye benzer bir inceleme yapılması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...