Tgrt Haber
08 Ocak 2017 03:17

Murat Cemcir: Yanlış şaka yaptığınız an, hayatınız biter

'Çalgı Çengi İkimiz' filmleri önceki gün vizyona giren Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yeni filmlerini ve bilinmeyenlerini anlattı.

Murat Cemcir: Yanlış şaka yaptığınız an, hayatınız biter
murat cemcir, çalgı çengi,

Ahmet Kural: Güldürmeyi vatani görev gibi görüyoruz. Bunu 'Bize öyle bir görev verildi' anlamında söylemiyorum. Ama yapacak başka bir şeyimiz yok. En iyi şekilde yapmamız gerekiyor.

Murat Cemcir: Toplumun da bir şekilde ayakta kalması, motive olması lazım. O noktada devreye biz giriyoruz. Eğer bir dizi yaparak insanın hayatından bir akşamını ya da film yaparak parasını, üç saatini alıyorsak bir zahmet onu mutlu etmek zorundayız.

"YANLIŞ BİR ŞAKA YAPTIĞINIZ AN HAYATINIZ BİTER"

Ahmet Kural: Güldürmek kolay demek saçma olur. Ama tabii ihtiyaçları olduğu için insanlar gülmeye aç. Biz de görevimizi yapıyoruz, ürünümüzü ortaya koyuyoruz.

Murat Cemcir: Çok dikkat etmek, doğru notalara basmak lazım. Herkes o kadar hassas ki... Yanlış bir şaka yaptığınız an, hayatınız biter.

"KÜFRÜ OLABİLDİĞİNCE AZALTTIK"

Murat Cemcir: Toplumun gittiği yer bir otokontrol geliştirmemize neden oldu.

Ahmet Kural: Bunun tam anlamı; insanları rencide etmemek. ‘İşler Güçler’e şimdi bakıp “Bunları nasıl yapmışız” diyoruz. Yaşananlar insanların psikolojisini, otomatik olarak da bizi etkiliyor. Silah göstermiyoruz. Küfrü olabildiğince azalttık. Bir şekilde ortama ayak uyduruyoruz.

"TAKINTILIYIM"

Ahmet Kural: Biraz takıntılı ve duygusalım. Her türlü şeye moralim bozulur. İnsanların yalan söylediklerini, riyakârlıklarını görünce üzülüyorum. Onun dışında işimi yapıyor, ailemle ilgileniyorum. Spora başladım, haftanın beş günü gidiyorum. Yeni uğraşımı buldum.

"DİZİ YAPMAYA KARAR VERDİK"

Murat Cemcir: Ben bir tık daha neşeliyim. Ama çevremdeki herkesin hayatlarına baktığımda çok üzülüyorum. Mesela yılbaşı gecesi olan ya da Ankara’da olan olay, hepsi bizi mahvediyor. “Bir şey yapmam lazım” diyorum; örneğin daha komik bir film... Dizi yapmayı düşünmüyorduk ama artık onu yapmaya da karar verdik.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...