Tgrt Haber
24 Temmuz 2014 10:18

Caner Erkin, Berkay'ın şarkısını çalan DJ'ye bakın ne yaptı!

Fenerbahçe'nin yıldızı Caner Erkin'in tatili zehir oldu. Caner Erkin gittikleri plajda Berkay'ın şarkısını çalan DJ'ye bakın ne yaptı!

Caner Erkin, Berkay'ın şarkısını çalan DJ'ye bakın ne yaptı!
caner erkin asena, asena berkay, caner erkin berkay, berkayın şarkıları,magazin haberleri,

Fenerbahçe'nin yıldızı Caner Erkin, popçu Berkay'dan bir türlü kurtulamıyor. Caner Erkin ve Asena Erkin, Berkay'ın şarkısıyla küplere bindi. Caner Erkin'i çıldırtan Berkay şarkısından sonra işletmeci özür diledi, işte o ilginç olayın detayları...Fenerbahçeli Caner Erkin, eşiyle gittiği beach'te Berkay'ın şarkısını çalan DJ'e tepki gösterdi! Şarkıcı Berkay; Caner-Asena Erkin çiftinin kabusu olmaya devam ediyor! Daha önce sık sık çiftle aynı mekanda pişti olan Berkay, onları bu kez gıyaben rahatsız etti. İlginç olay geçtiğimiz günlerde yaşandı. Caner-Asena Erkin çifti, Alaçatı'daki Sole Mare Beach'e gitti. Çiftin morali, mekanda belalıları Berkay'ın bir şarkısı çalınınca bozuldu. Caner, DJ'e "Kapat şu herifi" diye tepki gösterdi. İşletmeci, çiftten özür diledi.

(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...