Tgrt Haber
25 Mart 2018 23:06

Alişan ve Buse Varol nişanlandı

Şarkıcı Alişan, oyuncu sevgilisi Buse Varol'u ailesinden istedi. Çift mayıs ayında evlenecek.

Alişan ve Buse Varol nişanlandı
alişan,

4 aydır birlikte olan Alişan ile Buse Varol evlilik yolunda ilk adımı attı. Oyuncu sevgilisi Buse Varol'u ailesinden isteyen Alişan, tuzlu kahve de içti.

Çift kız isteme merasiminden sonra nişan yüzüklerini taktı.

Alişan ve Buse Varol'un evlilik tarihi ise 6 Mayıs olarak açıklandı.

SETTE EVLİLİK TEKLİFİ

Alişan,geçtiğimiz Cumartesi günü, "Abdülhamid" dizisinde rol alan Buse Varol'u setteyken ziyaret edip büyük bir sürprize imza atmıştı. Bir anda yüzüğünü çıkaran Alişan, sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuştu.

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünde tamamlamış ardından uzunca bir süre dershaneler de öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncu bir erkek kardeşe sahiptir. 

Buse Varol, kuzenlerinin destekleri ile 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik yarışmasına katılmış ve yarışma sonucunda uzun bir süre modellik yapmıştır. 

Modelliğin sonucunda tanınmaya başlayan Varol oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Teklifleri değerlendiren Buse Varol, modelliği bırakarak oyunculuk kariyerine ilk adımı atmıştır. İlk dizisi 2013 yılında yayınlanan Tozlu Yollar adlı olmuştur. Bu dizi de Şerife adlı karaktere canlandıran Buse Varol ardından Arka Sokaklar adlı diziden teklif almış ve 2 yıl boyunca burada Yasemin karakterini canlandırmıştır.

Buse Varol, şimdilerde ise yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film’in üstlendiği Dostlar Mahallesi adlı dizi filminde Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandıracak.

Buse Varol’un oynadığı diziler;

Sevda Kuşun Kanadında

Kış Güneşi

Şehrin Melekleri

Arka Sokaklar

Tozlu Yolla

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...