Tgrt Haber
13 Şubat 2018 18:26

Caner Erkin ile Asena Atalay'ın avukatları tartışınca hakim çileden çıktı!

Caner Erkin'in oğlunu almak için açtığı velayet davasında kızılca kıyamet koptu. Duruşmada Asena Atalay ile Caner'in avukatları arasında tartışma çıkınca Seren Serengil'e zorlama hapsi veren hakim Şükran Yıldız, çileden çıktı

Caner Erkin ile Asena Atalay'ın avukatları tartışınca hakim çileden çıktı!
caner erkin,asena atalay,seren serengil

İstanbul 11’nci Aile Mahkemesi’nde görülen velayet davasına Asena Atalay avukatı Beyza Sındıraç ile katılırken davacı Caner Erkin’i avukatları temsil etti.

CANER AYDA BİR KEZ OĞLUNU GÖRÜYOR

Duruşmada Asena Atalay’ın kardeşi Alican Atalay tanık olarak dinlendi. Ablasının sunuculuktan ayda 5 bin TL kazandığını belirten Alican Atalay,  Caner'in oğlunu ayda bir kez gördüğünü belirtti. Atalay ablasının hayatını çocuğuna göre ayarladığını ve sevgilisinin olamdığını söyledi. Ayşe Gamze Güldiken ise arkadaşı Asena'nın erkek arkadaşının olmadığını söyledi.  

"DAVA REŞİT OLANA KADAR SÜRER"

Taraflar arasında sık sık ağız münakaşı yaşanınca mahkeme hakimi Şükran Yıldız, "Siz böyle yaparsanız bu dava çocuk reşit olana kadar sürer" dedi. Asena da keşke reşit olana kadar sürse de Caner korkudan iki hafta da bir oğlunu görse" dedi.

TANIKLIĞINI REDDETTİLER

Caner'in avukatları da Asena'nın kardeşi Alican Atalay hakkında savcılığa sahte çek düzenlemek ve dolandırıcılık suçundan Caner'in suç duyurusunda bulunduğunu belirterek tanıklığını kabul etmediklerini söyledi. 

KIYAMET KOPTU!

Bunun üzerine Asena Atalay, yerinden kalkarak masaya vurup, "Bu dava çocuk davası. Para davası değil. Caner gelip davasına sahip çıksın" diye bağırarak isyan etti. 

Caner'in avuktalarının cevap vermesi üzerine 'Terbiyesizler' kelimesi duyuldu. Asena, "Caner için hiçbir zaman kötü birşey demedim. Çocuğumun babasıdır" dedi.  

Hakim, kürsüyü defalarca yumruklayarak tarafları susturmaya çalıştı. Ancak tarafların bağırarak kavga etmeleri üzerine Seren Serengil'e de zorlama hapsi veren hakim Yıldız, mahkeme salonunu terk etti. 

"GESTAPO GİBİ YARGILAMA İSTEMİYORUM"

Tarafların tartışmayı bitirmesi üzerine hakim, taraflara nasihatta bulunara, "Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yaragılama istemiyorum. Ben magazini bilmem hakimim. Kararlarımla konuşurum. Asena anne olarak hisleriyle konuşuyor. Ama avukatlar saygılı olma" dedi.  Hakim Caner Erkin, oğlu Çınar ve öğretmenleri ile pedagog ve uzmanların görüşerek rapor hazırlaması için davayı erteledi. 

"ÇINAR MUTLU"

Asena Atalay duruşma çıkışı, “Dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren  daha büyük sorunlar var arkadaşlar. Çınar gayet mutlu, gayet sağlıklı. O yüzden çok konuşulacak bir şey yok” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...