Tgrt Haber
14 Ağustos 2017 17:10

Dünyaca ünlü müzisyenden ezana büyük saygı

Bodrum'da konser veren, operayı geniş kitlelere sevdiren 'Emma Shapplin' coşkunun en had safhaya ulaştığı noktada ezan okununca konserine ara verdi. Ancak Shapplin'in gösterdiği hassasiyete bazı seyircilerden protesto alkışı yükseldi. Sosyal medyada gündem olan olay, bir çok kullanıcının tepkisini çekti.

Dünyaca ünlü müzisyenden ezana büyük saygı
emma shapplin,

13. Bodrum Müzik Festivali'de sahne alan Emma Shapplin Bodrum'u salladı. İnsanın tüylerini diken diken eden sesi, güzelliği, sahnedeki duruşu ile operayı geniş kitlelere sevdiren Emma Shapplin'e ilgi büyük oldu. Konser biletleri günler öncesinden tükenen Shapplin sahnede yeni ve eski şarkılarını seslendirdi.

EZAN MOLASI

Dünyanın en köklü orkestralarından Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile beraber sahne alan Emma Shapplin,ezanı duyunca ara verdi ve bitene kadar bekledi.

PROTESTO ALKIŞI

Ancak bu sırada ezana saygı göstererek konsere ara veren Emma Shapplin'i "bekleme" diye alkışlayanlar oldu. Sosyal medyada gündem olan bu durum bir çok kullanıcının tepkisini çekti.

Dünyaca ünlü müzisyenden ezana büyük saygı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...