Tgrt Haber
18 Nisan 2017 14:41

‘Oda TV, Evrensel, Sözcü insanları sokağa çağırıp ortalığı karıştırıyor’

Referandumun sonuçlanmasının ardından skandal yayınlarıyla insanları sokağa çıkmaya davet eden, ‘Oda TV, Evrensel ve Sözcü’nün bu tutumu TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik programında ele alındı.

‘Oda TV, Evrensel, Sözcü insanları sokağa çağırıp ortalığı karıştırıyor’
medya kritik, fuat uğur,

Gazeteci Yazar Cem Küçük, ‘‘Kadıköy’de Oda TV çağrı yapıyor, Evrensel çağrı yapıyor, Sözcü paçavrası çağrı yapıyor insanları sokağa çağırıyorlar. Ben bi tweet attım; ‘Evet çıktı ama savaş hazır olun’ diye. Bal gibi bunun psikolojik anlamda söylediğimi bildikleri halde bakın sokakları karıştırdılar’’ Dedi.

Aykut Erdoğdu’nun olay tweeti hakkında da konuşan Cem Küçük, ‘‘Habertürk’te herkes şahit bakın dedim, şimdi Kılıçdaroğlu çıkacak seçimin gayri meşru olduğunu söyleyecek bir bahane lazım. Nitekim seçim sona erdi gördünüz ‘YSK’yı kattı seçim gayri meşru’ dedi. Bütün öngürülerimiz çıktığı için onlar da bir şey söyleyemedi‘’ dedi.

GÜLSÜN BİLGEHAN’IN ‘NAMUSSUZ’ ATIFI

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur Gülsün Bilgehan’ın ‘namussuz’ atıfında bulunduğu tweet hakkında Gazeteci Yazar Cem Küçük'e düşüncelerini sordu. Küçük, ‘’Birtane avukat arkadaşımız bizi izleyen varsa ‘evet’ diyen biri, kendisine ‘namussuz’ dediği için bizler adına herkes adına ceza davası açabilir. Çünkü ‘namussuz’ diyor, ‘cesur değil’ diyebilir ama ‘namussuz’ da ne demek? Hürriyet gazetesinden biri çıksın bu kadını eleştirsin. Ey Ayşe Arman bugün ‘Devlet güney doğuda katliam yapıyor diyen’ Levent Gültekin’i köşende öve öve bitirememişsin. Bak bu insanların yarısına, hatta oy veren kadınların da olduğunu düşünelim, Gülsün Bilgehan bunlara ‘namussuz’ diyor. Hadi bakalım yarın Hürriyet, Cumhuriyet ve Sözcü yarın şu Gülsün Bilgehan’ı haber yapacak mı göreceğiz‘’ dedi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ise, ‘’Facebook’ta ben bunu paylaştım hayırcılar dedi ki ‘Ne var bunda bu kadar kızıyorsunuz fikrini paylaşmış’ diyorlar’’ diyerek tepkisini dile getirdi.

TWİTTER’DA KAOS İDDİALARI
Medya Kritik programında Twitter’da bir çok kullanıcı tarafından ortaya atılan skandal ‘Kaos’ ve ‘2. Gezi’ iddialarına da cevap verildi. Küçük, ‘’Sokağa felan çıkmayın, dertleri zaten sokağa çıkıp kavga ortamı yaşatmak. CHP bunu ister çünkü iktidara gelme şansları yok. Bu yüzde 48,5 oranında oyun CHP ile bir ilgisi yok bunları da bilelim’’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...