Tgrt Haber
15 Mart 2017 15:09

“Önce Yahudilerdi, şimdi Müslümanlar hedefte”

Avrupa Adalet Divanı’nın aldığı kararla başörtüsünü yasaklama yolunda adımlar atması, Medya kritik Programı’nda lanetlendi. 1920’li ve 1930’lu yıllarda Avrupa ve Amerika’da Yahudiler için kullanılan manşetlerin bugün Müslümanlar için atıldığını belirten gazeteci yazar Cem Küçük, “Avrupa’nın Müslümanlara yaptığı zulümdür. Önce Yahudilerdi, şimdi Müslümanlar hedefte” dedi.

“Önce Yahudilerdi, şimdi Müslümanlar hedefte”
medya kritik,

Hitler’in Yahudi Askerleri” kitabından alıntılar yapan Cem Küçük, Hitler’in Hava Kuvvetleri Komutanı’nın da Yahudi olduğunu söyledi. Hitler’in, Yahudileri, Yahudi askerlere öldürttüğünü, ancak daha sonra “İşiniz bitti” diyerek Yahudi askerleri öldürdüğünü kaydeden Cem Küçük, şunları söyledi:

Amerikan otomobil devi Henry Ford, o yıllarda kendisine ait gazetelerde ‘Uluslararası Yahudiler dünyanın en büyük problemi’ manşetleri atıyordu. Savaş bitene kadar Alman ordusuna teçhizat üretti. Hitler ofisine Ford’un posterini asarken, ‘Ben Ford’u ilham kaynağım olarak görüyorum’ diyordu. İşte o yıllarda Yahudiler için atılan manşetler, bugün Müslümanlar için atılıyor. Önce Yahudilerdi, şimdi Müslümanlar hedefte. Avrupa’nın Müslümanlara yaptığı zulümdür.”

Lahey Adalet Divanı’nın aldığı kararla, Avrupa’da başörtüsü yasağının önünü açtığını belirten Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Avrupa Birliği diye bir oluşumun ortadan kalktığını söyledi. Uğur, “Böyle bir karar, AB’nin bir medeniyet vesikası olarak sunduğu bütün değerler silsilesine ve normlarına aykırıdır. AB bugün yerle yeksan oluyor” dedi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...