Tgrt Haber
23 Mart 2017 14:23

''CHP’lilerin savunduğu kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, İslam’a ve başörtülülere küfür ediyor''

CHP’nin ‘hayır videosu çektiği için tutuklandı’ dediği Ali Gül’ün, 'Felix' adlı hesaptan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, İslam’a ve başörtülülere ağza alınmayacak küfürler etmesi nedeniyle tutuklandığının ortaya çıkması, Medya Kritik programında tartışıldı. Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Bütün vatandaşlarımız bunu bilsin. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, İslam’a, millete, başörtülülere küfür eden bu alçak teröristi, CHP’liler savunuyor” dedi.

''CHP’lilerin savunduğu kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, İslam’a ve başörtülülere küfür ediyor''
medya kritik, chp, ali gül,

Ali Gül denen alçağın Alman Friedrich Naumann Vakfı’ndaki ‘hayır’ toplantısında konuşmacı yapıldığını belirten Cem Küçük, “Bu illegal bir vakıftır. Bu vakfa bizim devletin, polisin girmesi lazım” dedi. Twitter’da 'Felix' takma adıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, İslam’a, başörtülülere, herkese aşağılık iğrenç küfürler ettiğini belirten küçük, şunları söyledi:

“Ali Gül dediğiniz soytarı teröristin teki. teröristin yeri de cezaevidir, orada çürüyecek. Ama milletimiz bilsin. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, İslam’a, başörtülülere ve millete küfür eden bu soytarı teröristi CHP’liler savunuyor.”

Ali Gül denen alçağın ‘hayır videosu’ çekmesine CHP’nin aklı başındaki yöneticilerinin de tepki gösterdiğini belirten Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Kılıçdaroğlu gerçekten tabanının sesine kulak verse gerçeği görebilir. Bu alçak aynı zamanda, ‘feministleri öldürmek lazım’ diyen bir ruh hastası. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Barış Yarkadaş bu adamı savunuyor. Yani biraz utanın” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...